Ny vecka, nya tag

Ja, första vecka gav inget bra resultat. Tyvärr. Men det ligger nog i stor del i att jag tog en trevlig kväll ute med mina brudarna i fredags. Cava och lite ätbart får tyvärr skulden för allt. Men jag är nöjd med mina tre pass och veckans alla andra bra dagar med kosten.

Upp på banan igen och köra. Måndag innebar ju besök på gymmet för ett helkroppspass. Som jag dessutom lyckades öka vikterna i vissa övningar. Bara det gav ju en bra känsla när jag gick från gymmet. 

 
Och 5 flaskor vatten har jag fått i mig. Konstigt nog är det lättare att dricka vatten på jobbet än hemma. Så Totalt 2.5 liter vatten. Det är jag också riktigt stolt över. 

Planen var att motionssimma på torsdag denna vecka. En förmån som mitt arbete startar upp med. Men tyvärr blev det förskjutet till den 7 februari istället då vårt badhus tydligen behövde anställa en till vattengympa-instruktör. Så mina tre pass på gymmet ser ut att bli gjorda ändå. Utan konstigheter alltså. Tidigt morgon; måndag, onsdag och fredag. För annars hade planen blivit gym på lördag morgon.  

Snart väntas dagens sista mellanmål. Matlådor och mellanmål är redo för morgondagen. 

Lite deppig har jag varit med resultatet men nu är det ju en ny vecka och nya tag. Dags för lite pepp-talk med mig själv!

 
1 Bea:

skriven

Inte deppa inte ❤ Det har ju "bara" gått en vecka.
Vi fortsätter att heja på dig! Du är jätteduktig ❤
Woop woop från Västerbotten

Svar: Som jag uppskattar din pepp ❤️
Marie

Kommentera här: