Fredagsfys

Trots att jag igår var och köpte mig nya träningskläder så presterade jag inte bra. Så med andra ord sitter det inte i kläderna. Men kläderna var ju snygga i alla fall.

 
När till och med skorna matchar byxorna. Då är man lagom nöjd.

Jag var tidig på gymmet med My imorse. 05.43 var skorna snörade och vi körde igång. Meningen för mig var ju underkropp. Och de två första seten gick riktigt bra. Det sved i mina muskler redan på set nummer ett, men pinade mig igenom set nummer två. Sen gick det faktiskt inte mer. 

Smärtan i musklerna gjorde för ont. Så jag gav upp. Fy mig egentligen. Det var väl bara att pina sig, men jag fick aldrig riktigt den kontakten mellan kroppen och huvudet. Så det fick bli 10 minuter löpband istället. 

 
Så jag kände mig besviken när jag gick från gymmet. Att jag inte lyckades genomföra hela passet. Men smärtan var liksom inte av den njutningsfulla smärtan som man annars kan känna när musklerna är så trötta. Utan det här var en hemsk känsla. Rickard peppade mig via meddelanden, så det gjorde mig på lite bättre humör.

Två set är ju ändå bättre än inget set tänker han. Och visst är det så. Jag gav inte heller upp helt eftersom jag tog 10 minuter på löpbandet. Inte så jätte fort egentligen, men lagom så jag blev anfådd i alla fall. Eftersom benen dessutom inte ville vara med riktigt.

Nu lär jag förmodligen inte få till något träningspass i helgen, vilket jag egentligen vill. Men jag är i alla fall taggad till måndagens pass. Helkroppspasset som jag faktiskt älskar. Helt klart favoriten av de tre passen jag har fått från min coach. 

Det finns ups and down inom träningen också. Det gäller väl bara att acceptera det.

Men nu blir det snart fredagsmys med familjen. Det vill säga att vi åker till ishallen och kollar på en hockeymatch så snart tjejerna kommit hem från sin basketträning.

Trevlig fredagskväll på er!
1 Bea:

skriven

Ibland går det bara inte fortsätta... Du är duktig ändå! Glöm inte det 💖
Jag känner så där med, men vet ju att plötsligt kommer dagar då det går skitbra 😍
Kram och trevlig helg 💋

Kommentera här: