Första veckan avklarad

3 gympass hann jag med under arbetsveckan. Det är jag riktigt stolt över. Jag har längtat till nästa träningspass. Lyckats känna en lycka i träningen, vilket jag aldrig trodde att jag skulle känna.

 
Igår stämplade jag in på gymmet 05:36 och körde underkroppspasset som min coach gjort till mig. 9 övningar; 10 repetitioner och 3 rundor. Tänkte att det kanske inte var så jobbigt. Men redan inne på halva omgång nummer 2 så kände jag att benen ville vika sig i alla rörelser jag gjorde. En brinnande smärta i musklerna. Och när klockan slog av på 30 sekunder sista övningen så föll jag ihop på golvet. Skapligt lycklig över att passet var klart.

 
Nya hörlurar från Rickard som en pepp-present fick jag inviga också. De satt kvar genom hela passet och det är det viktiga för mig. 

Och pepp kan jag behöva. Stundom känner jag en ångest inför morgondagens vägning och mätning. Mest orolig är jag över att kosten inte lyckas så bra. Det är bra svårt ändå att veta exakt hur stor mängd av allt jag ska äta. Men jag har inte ätit dålig mat och jag har fått i mig alla mellanmål varje dag. Inget sockersug alls och det har ju ändå varit min störta rädsla. Men i skrivande stund så känner jag inte riktigt att jag har märkt något på kroppen ännu. 

Jag är väl mest rädd att måtten ska visa sig mycket sämre; men Rom byggdes inte på en dag så jag får lov att acceptera mina mått i morgon och bara fortsätta som jag gjort denna vecka. I slutändan så lär jag ju se resultat. 12 veckor. Alltså har jag 11 veckor kvar på denna resa. Inte för att resan tar slut då, för den fortsätter ju. Resan blir ju liksom livet. 

Nu tar jag två vilodagar från träningen så tar jag nya tag nästa vecka. Då ska jag dessutom motionssimma en dag. Det ser jag fram emot! 
1 Anna:

skriven

Woooohooo! Du är så duktig! 😘 Heja heja!
Snygga lurar oxå 😊

Svar: Tack 😘Lurarna är både snygga och sköna 😊
Marie

Kommentera här: