En paus i det aktiva

Den aktiva familjen tog en välbehövlig ledig eftermiddag från allt vad aktiviteter heter idag. Kan i och för sig bero på lite snuviga näsor och medicin som vi vill ska börja verka innan vi tar ut oss. 

Vilja hade egentligen hockeyträning idag, men hennes hosta kommer och går som jag vet inte vad. Så idag fick hon vila så får hon träna onsdag och torsdag för att orka med att spela match på lördag.

Meja hade egentligen handbollsträning, men eftersom hennes medicin är nyinsatt så vill vi gärna att kroppen ska vänja sig med den innan vi låter henne anstränga sig i den bemärkelsen. Lek i pulkabacken kan vara nog så jobbigt, men en handbollsträning är ändå träning. Men hon är nog redo för träning snart nog igen. Medicinen verkar ge effekt och det är vi väldigt glada för.

 
Så istället nog vi oss en middag på Tuna Park istället. Asiatiskt fick det bli för hela familjen. För min del fyllde jag tallriken med wokade grönsaker, stekt kyckling och så lite ris. Och så toppade jag riset med lite jordnötssås. Kanske inte hela enligt kostschema, men ingen ångest där inte.

Hemma igen kunde jag njuta av en kopp kaffe medan tjejerna gör sig redo för kvällen. Bad, läxläsning och bara ett härligt lugn framför tvn.

Just nu är det något jag behöver. Vissa stunder är huvudet kaos men det ska ordna sig det också.
Mentalt laddar jag upp för träning imorgon; men kroppen skriker nej då mina triceps ömmar efter gårdagens pass. Och att jag dessutom ska köra ett överkroppspass imorgon känns inte så lockande. 

Hur som så njuter jag av denna lediga eftermiddag och kväll. Resten av veckan fylls på med både basketträning och hockeyträning imorgon, hockeyträning på torsdag, basketträning på fredag, hockeymatch på lördag och fotbollsträning på söndag. Och helt plötsligt är vi upptagna varje dag fram till vår. Kanske unnar vi oss fler lediga eftermiddagar framöver. 

Kommentera här: