Disney on ice

Vissa julklappar är lite svåra att slå in. Som en biljett till Disney on ice i Globen. Så på julaftonskvällen satt hela familjen och kikade på klipp på Youtube på tidigare föreställningar och sedan dess fick tjejerna längta. 

 
Tills igår. Då styrde vi bilen mot Globen på eftermiddagen. Det väntades en middag på restaurang innan vi begav oss vidare till Spring Village Gate - Premium Experience för lite mys. Det till säga läsk och popcorn till barnen och bubbel till mig. Vi spelade biljard och hade det riktigt trevligt. Och när föreställningen skulle börja blev vi hänvisade direkt från loungen till våra platser. 

Det blev en magisk föreställningen och vi hade tre stycken lyckliga barn med oss i bilen hem. Helt klart värt varenda krona och jag är tacksam över att Rickard valde att köpa detta till tjejerna i julklapp. För den upplevelsen, tillsammans hela familjen, var perfekt! 

 
Och ja, några tårar fällde jag under föreställningen. Men det är något magiskt med Disney och alla underbara sånger. 
Kanske blir det fler besök på Disnay on ice, men om det inte blir så är jag så nöjd över att jag fick uppleva det en gång i mitt liv!

Nästa julklapp till familjen blir i maj. Mer om det senare!
1 Anna:

skriven

Ser super häftigt ut! 😘
Barnen berättade så glatt om detta så dom är nog oxå super nöjda! 😊

Kommentera här: