Den första dagen

När klockan ringde 04.45 så hade jag god lust att kasta ut telefonen från sovrummet och sova vidare. Men när klockan sen ringde 04.48 så klev jag faktiskt upp. Rickard gjorde mig sällskap så det var inte så jätte jobbigt just då.

Packade min matpåse till jobbet. Ska man äta såhär mycket hela tiden så lär jag knappt orka röra på mig. Alternativ tvivlar jag på att jag ska lyckas göra mig av med något extra kilo här och där. Men om de säger att jag ska äta så gör jag det.

Jag hämtade upp mina kollegor My och Ronja 05.30. Så var vi redo på gymmet 05.45. Och 25 minuter senare så var jag klar med mitt pass. Helkroppspasset var en alldeles bra start på veckan. Lite lagom långt  och ett bra sätt att hitta musklerna. 

 
Eftersom jag är osäker på hur mina armar tar sig med träningen så började jag smått med 4 kilo respektive 2 kilo på hantlarna. På någon övning så känner jag redan nu att jag kan öka i vikt på hantlarna. 

Och med ett snabbt pass på morgonen så hann jag precis stämpla in på jobbet 06.58.

 
Nu på eftermiddagen så börjar jag känna av lite muskler. Antar att det kommer bli värre både imorgon och på onsdag. Men det känns bra ändå. 

Imorgon har Meja handbollsträning och Vilja hockeyträning. Så då tänker jag passa på att ta en promenad så länge, för att få lite vardagsmotion. Beroende på vad Ninja vill göra. 

Och dagens kost. Den har funkat riktigt bra. Sitter dock och funderar på hur jag ska få i mig ett mellanmål till innan jag somnar. Men nog ska jag få i mig två finncrisp med lite kalkon på ska jag nog få i mig.

Heja mig! Och tack för all pepp ni gett mig lite här och där. Det behöver jag!
Nu ska ju inte bloggen enbart handla om min träning, men tyvärr så lär nog en större del av den innehålla det framöver!

Kommentera här: