Dag 3 på min egna resa

Sockerhuvudvärk? Finns det något som heter så? Jag har dragits med en lätt molande huvudvärk sen igårkväll, och idag har jag även fått en släng av frossa också. Nog för att vårt kontor är lite kallt ibland. Men jag har känt mig lite urrig. Är det normalt dag 3 utan socker? Kroppens sätt att reagera kanske.

 
Men det stoppade ju inte mig från att vara på gymmet klockan 05.47 idag. Och på dagens schema stod överkropp. Första passet med dessa övningar så vikterna kändes inte riktigt helt okej. Vissa övningar kan jag öka vikten på, medan de andra får hålla den vikt jag hade idag, en stund till i alla fall.

Dock så har jag fått blåsor i händerna. Så till helgen måste jag åka och handla träningshandskar. Om jag nu inte hinner imorgon vill säga. Någon som har tips på bra handskar? 

Dagens pass tog ungefär 25 minuter. Och jag kände mig bra färdig när min kollega My peppade mig genom de tre sista repetionerna av den sista övningen på varv 3. Och jag har fått höra att man måste ta en obligatorisk gym-selife när man är på gymmet. För annars har man knappt varit där.

 
I övrigt då? Jo, jag äter. Mest hela tiden känns det som. Men jag dricker väldigt stora mängder av vatten också. Och det är ju riktigt bra. Jag är ju aldrig hungrig och jag har ju inget sug efter socker direkt. Men ibland får jag verkligen pina i mig mina måltider; men kroppen behöver det och jag serverar den det.

För första gången någonsin så ser jag dessutom fram emot nästa gympass. Det har ju aldrig hänt tidigare, och det är en riktigt härlig känsla. Så väskan är redan packad inför fredagens morgonpass. Och jag är redo med alla måltider inför morgondagen.

Och såhär mitt i veckan så längtar jag dessutom till söndagmorgon, då är det dags för vägning och mätning. Inte för att jag tror att vikten blir någon jätteskillnad då jag ändå ligger skapligt bra till, men måtten kan ju ha blivit omfördelade. Spännande! 

Heja mig!

Kommentera här: