Vilodag med frisk luft

Onsdagar är lugna dagar på jobbet. Men den flöt på riktigt bra ändå. Att se solen smyga sig in genom fönstret fick mig faktiskt att gå på en promenad på lunchen. Nu hade jag ju inte några bra skor, då promenaden blev spontan. Men arbetsskor fick duga trots att de är bra klumpiga.

 
Solen sken men det blåste lite lagom kallt ändå. Och eftersom jag glömde mina hörlurar inne på kontoret så tog jag bara en kort promenad. Runt parkeringen på jobbet. I lugnt tempo dessutom. Idag är ju en vilodag men frisk luft är alltid ett bra alternativ. Speciellt när man jobbar i en ganska skitig industrilokal. 

2.12 kilometer på 21 minuter. Alldeles lagom. Men jag hade ju egentligen god tid på mig, så jag får nog packa med mig några extra gympadojor att ha på jobbet. Som kanske bara står i skåpet och bara väntar på fler lunchpromenader. Och längre promenader ifall hörlurarna plockas med.

Imorgon väntas motionssimning med jobbet. Sen får jag försöka hinna med ett gympass i helgen. Trots att barnen har både basketsammandrag på lördagen och Vilja har hockeymatch på söndagen så går det nog att klämma in ett pass någon av dagarna. 

Dessutom spanade jag på nya träningskläder när jag var på Tuna Park idag. Men måste nog slita ut dem jag har först. Eller kan man ens ha för många träningskläder i garderoben?

Kommentera här: