Vardagspusslet rullar vidare

Sportlov och mindre träningar för tjejerna gör att vårt vardagspussel får läggas om för att vi alla ska hinna med vårt eget. Men det går bra. Vi har en skaplig balans i alla fall.

Vilja har sovit hos Mummi och Ukki natten till idag. Hon ville inte vara på Öppna Verksamheten idag då de hade planerat att pimpla idag. Men nu var ju isen dålig, men hon ville ändå inte gå. Så lösningen blev att hon fick åka hem till Mummi och Ukki igår eftermiddag. Vi blev dessutom bjudna på mat vår lediga eftermiddag sådär. Ukki körde Vilja till sin hockeyträning idag.
Dessutom var det skridskodisko idag i ishallen så Meja och Ninja följde med dit.

 
Själv tog jag mig till gymmet. Det blev en promenad på löpbandet i 19 minuter innan jag gav mig på en underkroppspass. Nu är jag inte jätte förtjust i alla övningar som min coach har gett mig, så jag passade på att skippa en och körde istället en annan övning om hon själv lagt ut i sitt flöde på Instagram tidigare idag. Och jag är ganska glad att det var folktomt på gymmet i alla fall. Övning ger färdighet och jag lär nog känna av den övningen imorgon. Lika så de andra övningarna såklart.

Hem och laga matlådor och fixa tvätten. Rickard och tjejerna är strax hemma. Då ska det duschas och nattas. Sen lär jag nog stupa i säng. Sömnbristen från helgen existerar ännu tydligen.

Imorgon är det bara hockeyträning för Viljas del, så vi har en lite lung eftermiddag, utan basket i alla fall. På torsdag får Rickard ta med sig Meja och Ninja också till ishallen då det väntas motionssimning för min del med jobbet. 

Det går att pussla om ett pussel flera gånger. Och det bästa är att bitarna kan ändras till precis dem man vill att de ska ändras till. Det gäller bara att komma på hur man vill ha det.

Kommentera här: