Mitt i veckan present

Vardagen. Vissa dagar är den mer stressig än andra dagar. Idag kändes det som en sån dag. Passade på att handla lite på vägen hem. Vilja hämtade hem Meja och Ninja från fritids och själv fick jag påbörja eftermiddagens alla måsten. Som att tömma torktumlaren, starta en ny tvättmaskin med torktumling för att sedan påbörja dagens middag. Så ser de flesta av mina vardagar ut efter jag kommit hem från jobbet. Allt för att hinna med så barnen hinner äta innan träning och att de själva är ombytta och redo att lämna bostaden så fort de ätit sin middag.

Snabbmat i form av nötfärs, bulgur och en sallad till fick bli dagens middag. Inte så jätte avancerat, men nyttigt och snabbt. Men när dörren öppnas och Rickars stiger in med en kartong i handen. 

En mitt i veckan present. Just då, när jag är lite stressad så lämnar han över paketet till mig. Innehållandes AirPods. Som jag önskat mig så länge. I alla fall sen jag började på mitt jobb, då sladd inte alltid är optimalt och risken för att fastna i och tappa antingen hörluren eller telefonen är stor. Men imorgon ska jag njuta av trådlöst på jobbet.

 
Kopplar bort mina bestyr för en liten stund medan han tar över matlagningen.
Alltså, det är lycka. Att få koppla bort alltså.

Lyckan varade dock inte så länge då han fick telefonsamtal och jag skulle till att skära grönsakerna. Och när jag var på snudden klar med paprikan så skar jag mig i fingret. Och ännu, 3 timmar senare så gör det fortfarande så ont och det dunkar i fingertoppen. Jag tycker synd om mig själv. 

Men det stoppade inte mig från att fortsätta med alla mina bestyr. Som att åka och tanka bilen. Handla hem lite mer mellanmål. Fynd två böcker till tjejerna på bokrean på Ica Maxi. 
Fast nu tänker jag lägga mig på soffan och inte göra något mer. Tvätten, som skulle behöva bli vikt, får allt vänta tills imorgon.

Kommentera här: