LPG-premiär

Jag gjorde jag debut i kroppsstrumpan och genomförde min första LPG-bahandling.

Ja, filter behövdes då strumpan visade mer än önskat.

Frida, den LPG-terapeut som jag hade bokat med, var fylld av energi när jag klev in genom dörren. Härlig start på en måndagsmorgon liksom. Rickard var med som moraliskt stöd och för att jag skulle kunna bevisa för honom att min kropp faktiskt verkligen behöver LPG-behandlingar. 

En konsultation på 40 minuter, så vi lade fokus på svank, rumpa och mage. Därefter ska vi nu lägga till enbart expressbehandlingar på bara magen framöver. Då tar besöker 20 minuter. Alldeles perfekt när man lever det aktiva liv vi faktiskt lever. 

Behandlingen, var en aningen obehaglig, fast på ett skönt sätt. Kylig, men på något vis värmande. Och hade inte Frida varit så glad och pratsam hade jag säkert somnat.

Frida frågade mig om jag hade tagit förebilder innan jag kom. Och dessa bilder ligger i tryggt förvar i min mobil. Men det ska bli spännande att se resultat efter några behandlingar.

Det här är något jag tänker unna mig i samband med min resa tillsammans med CRfitness och resan till att må bra och hålla länge. För min egen del och för min familjs skull. Även om jag nu kanske önskar att jag kunde göra det oftare så får jag försöka vara glad om jag kan boka in en tid i veckan i alla fall. 

Så träning, kost, lite LPG-behandlingar och en gnutta självförtroende så kommer detta bli den bästa versionen av mig själv!

Kommentera här: