LPG expressbehandling

Efter en konsultation så har jag ju då kommit fram till att enbart behandla min mage. Där jag anser mig ha störst behov av lite extra hjälp. Kroppen har dessutom svarat riktigt bra på det också. Så det glädjer mig riktigt mycket.

 
Idag var alltså dags för omgång nummer ett. Ett snabbt pass på lunchen. 20 minuter. Det får jag faktiskt unna mig tycker jag. Och dessutom jobba in den tiden lite senare. På torsdag är det dags igen och jag har dessutom köpt mig egna kroppsstrumpa, vilken kommer ligga kvar på salongen så risken för att glömma den minimeras ju ner till noll. Helt perfekt.

Min LPG-terapeut är en riktigt härlig tjej så det känns så skönt att komma dit också. 

Idag visade jag dessutom henne (och hennes kollega) min bild före första behandling och en bild efter. Även om andra kanske inte ser att det är en sån stor skillnad, så tycker jag att den är märkbar. Imorgonbitti blir det en ny bild. Så spännande! 

Som jag är stolt över mig själv som tog tag i mig själv. Att jag faktiskt lägger lite tid på mig själv för att orka med alla andra. Det aktiva livet är något jag älskar, så därför måste jag ju hålla för det också! 

Kommentera här: