En gräsänkas dagbok del 2

I vanliga fall brukar jag få nån form av panik när klockan ringer på morgonen och jag är ensam med barnen. Med tanke på att jag måste sköta allt själv, men konstigt nog var jag bra seg när larmet tjöt. Men till slut kom jag upp. För att då upptäcka att jag glömt köpa mjölk till kaffet. Så morgonkaffe fick utbli för min del. 

Kvart över sex var vi redo och gick till bilen. Tjejerna lämnades i skolan och så släppte jag av min mamma på sitt jobb innan jag sen fick stämpla in på mitt jobb vid kvart i sju. 
Arbetsdagen gick sedan bra segt den också. Skapligt att göra efter frukosten men sen tappades det av och efter lunch var jag inte alls produktiv. Men såna dagar förekommer också.

Hämtade Meja och Ninja på fritids. Vi stannade förbi affären och handlade hem dagens middag. Tacos. Det var länge sen vi hade en fredagskväll hemma. Vilja hade följt med en kompis hem från skolan så vi mötte upp henne vid basketträningen. Fredagsfys innan fredagsmys så att säga. Så när vi kom hem strax efter klockan sex så var det dags för middag och kvällmys. Kvällsmys; det vill säga dansa framför tv.n till Just Dance. Men sen rundade vi av med lite Musse Pigg innan jag fick tjejerna att krypa ner i min säng för lite prat och gos.

 
Nu stannade ju inte Meja och Vilja kvar i sängen för att sova. Men Ninja somnade ganska snart jag lämnat rummet. 

Jag ska passa på att ta både disken och tvätten nu när tjejerna sover. Skippade den tidigare för att få ut så mycket tid som möjligt med barnen. Som jag har njutit av denna fredagseftermiddag.
Det blir tidig sänggång för denna trötta mamma. Med förhoppningar att vi alla tar lite sovmorgon imorgon i alla fall. 

Kommentera här: