En fjärdedel avklarad

Det har nu gått en fjärdedel av min egna lilla resa tillsammans med CRfitness. En resa jag är glad att jag valde att hoppa på.

3 veckor är ju inte så mycket egentligen. Inte när man tänker att slutet är om 9 veckor. Så från start till slut 12 veckor.
Men ändå har dessa 3 veckor varit en bra start. Både mot- och medgångar. 2 veckor gick ju hur bra som helst. Både med kosten och med träningen, men sen smög sig någon lite enkelt förkylning in på kroppen. Med kli i halsen både morgon och kväll, vilket gjorde mig rikigt seg och tjurig, så blev det ingen träning alls förra veckan. Och den ångesten jag hade då.. Sen när hade jag ångest över ett skippat träningspass senast? Aldrig. Men nu hade jag det. Kan vara på grund av vecko-mätningen som sker varje söndagmorgon och rapporten till min coach varje söndagskväll. Fast, har man en fantastisk coach så sopas ångesten bort väldigt fort. Så peppande och stöttande. 

Och någon ångest efter mätningen hade jag inte heller. För trots utebliven träning så visade det ändå minus på flera av mina punkter. Och det är ju fantastiskt. 3 veckor, varav bara 2 med träning, så visar sig resultaten -8 centimeter på kroppen. Och för mig är det väldigt stort. Om -8 centimeter gavs på 3 veckor. Då känner jag att 12 veckor kommer ge glädjande besked. 

Hur som.. Nu har ju inte jag något stillasittande jobb trots att jag jobbar på kontor. Jag kommer ju ändå upp i mina 10.000 steg varje dag så jag rör ju ändå på mig. Och det är jag nöjd över. 

Från och med denna vecka så ser även vardagen lite annorlunda ut för mig och familjen. Rickard börjar nämligen jobba i en annan stad och måste pendla varje morgon, vilket innebär att morgonträning inte kommer att vara ett alternativ för mig då jag får lämna barnen i skolan. Men det innebär ju istället att vi ska få ihop en ny vardag på eftermiddagarna och kvällarna också. Och det lyckades vi starta igår. 

 
Jag tog mig till gymmet när Meja hade sin handbollsträning. Lite lagom tur att hon har 1,5 timmes träning på tisdagar, vilket gör att jag hinner till gymmet för att köra ett helkroppspass innan jag måste tillbaka för att hämta henne. Rickard tog med sig Ninja till Viljas hockeyträning, men hon kan lika bra följa med mig till mitt gym (då jag tränar på jobbets gym) och sitta där med sin enhet och hörlurar för att kika på barnkanalen. På så vis får jag i alla fall ihop 1 pass utan att det liksom stör i vår vardag. 

Nu är det lite olägligt att Rickard åker till Sälen från och med imorgon och kommer hem på söndag. Då får jag det svårt att få ihop träningen när jag är ensam med barnen. Imorgon väntas dock starten för motionssimning med jobbet, som gemensam friskvård, men då har mamma lovat att ställa upp som barnvakt. Det är ju kvällstid då tjejerna gör sig redo för kvällen och somnar gott när mormorn vaktar dem. Och det är jag tacksam för.

Fast idag gör sig en smått liten träningsvärk i flertalet muskler sig påminda, så jag tänker ta en kopp kaffe och krypa ner i soffan med en bok medan Vilja är på hockeyträning och Meja och Ninja tittar tv.

-8 centimeter så rör jag mig vidare genom vecka 4 tillsammans med CRfitness och min resa mot ett lite bättre jag!
1 Bea:

skriven

HEJA heja ❤
Jag tycker du är fantastiskt duktig! Sen kan alla bli förkylda, så det kan du ju inte rå för ❤
Keep up the good work & KRAM ❤

Svar: TACK ❤️
Marie

Kommentera här: