Borta bra men hemma bäst

Även om landet levererar miljöombyte och avkoppling så är det alltid lite skönt att komma hem.

 
Vi avslutade vår hundvakteri i eftermiddag genom en långpromenad i skogen i Kjula. Klädda efter väder tog vi oss runt och när vi väl åkte hem igen så var jag minst lika skitig om kläderna som barnen. Men det har varit underbart. Och jag tackar vädergudarna för att vi har haft bra väder. Soligt, kyligt, uppehåll, molnigt. 

Att vara borta i fyra dagar innebär en hel del tvätt. Speciellt eftersom tjejerna dessutom hade basketmatch igår och Vilja hade hockeymatch idag. Men det är ändå ganska skönt att sitta och lyssna på när tvättmaskinen går runt, runt. Vi passade på att tvätta bilen innan vi åkte hem. Nu är vi redo för stadslivet igen.

Sportlovsvecka. Jag jobbar dock hela veckan. Rickard likaså. Vilja har valt att vara ledig på tisdag, så hon får övernatta hos Mummi och Ukki. Vissa träningar är inställda också, vilket gör veckan lite lugnare. 

Nu ska jag göra kväll. Lär sova riktigt gott i min egna säng. Utan någon gosig hund som ska sova på en, bredvid en, under en, bakom en. Nästa gång Ninja kommer in till mig på natten lär jag inte klaga. Hon sover som ett ljus jämfört med hunden. 
1 Angelica Wåhlin:

skriven

Förstår att det är skönt att vara hemma i sin egen säng :)

2 Bea:

skriven

Jag hade hund då Oscar föddes 2001.
Zappo, en 14-vägs-korsning 😋 Tecknad som en karelsk björnhund.
Han fick inte sova i sängen, men var en mästare i STEALTH 😂 På morgonen låg han där!
Och som han älskade sonen 😍 Var så försiktig och varsam. Ville alltid vara nära "lillebror".
Som jag saknar den hunden!
Sonen var lite drygt 9 månader när Zappo hastigt gick bort (9,5 år blev han)
KRAM & sov sött ❤

Kommentera här: