Sport hela helgen

Idag vaknade jag alldeles för tidigt. Rädd för att försova mig. Van över att vakna strax efter klockan 05.00. Försökte vrida och vända på mig för att somna om. Det var dock omöjligt. 05.44 satt jag i soffan med en kopp kaffe och min bok i väntan på att familjen skulle vakna. Vilket de började göra en timme senare..

(null)
 

Nu på morgonen har vi lämnat iväg våran handbollstjej som ska vara med på klubbens läger för första gången. Hon har varit laddad inför denna helg riktigt länge, men idag började hon prata lite osammanhängande och vi kände att hon började bli lite nervös. Det släppte i och för sig så fort hon fick träffa sina kompisar igen.

En intensiv helg med träning, teori och roligt häng med laget väntar. Det innebär första övernattning i skolsal för Mejas del. Imorgon eftermiddag hämtar vi hem henne igen. En erfarenhet rikare och förmodligen riktigt trött efter all träning. 

(null)
 
Som jag är stolt över henne. Men visst saknar jag henne redan nu. Men det är nu det börjar. Barnen åker iväg på bortsmatcher/cuper/läger och i alla fall en av oss vuxna måste stanna hemma med de andra två. 

Idag har Vilja även sin första istid med sitt lag. Ingen direkt träning, utan mer som en sammanstrålning med laget. Känna av varandra efter ett allt för långt uppehåll. 

Imorgon är det Ninjas tur med höstens första fotbollssammandrag. Hon är både laddad och icke-laddad. Men vi ska nog få oss en bra fotbollssöndag i alla fall.

Även Vilja har istid imorgon igen innan nästa veckas träningar drar igång på riktigt. Vi kan ju i alla fall njuta av lediga måndagar denna höst.

Kommentera här: