Familjetid när den är som bäst

Long time, no see märker jag. Men vad gör det när jag har njutit av familjetid i mängder?

(null)
 
Att vara tillbaka på jobbet efter semestern är ju kanske inte det roligaste men dessa två veckor som jag ändå har jobbat har gått riktigt bra. Tyvärr har det bilvit närmare 10 timmar övertid, bara i augusti redan. Det har jag ju dock stämplat ut som betalt, men snart är det dags att ladda om för att få ut det i tid istället. Äventyr väntar och då behövs lite komp-tid att ta ut.

Tjejerna har fortfarande sommarlov. Ninja vägrar fortfarande att gå till fritids, så tjejerna har faktiskt varit ensamma hemma denna vecka. Men med lite knep och knåp med folk runt om oss. En dag var de hemma hos farbror Kristian och kusinerna och lekte en hel dag. Och en dag hämtade Mummi och Ukki tjejerna så de fick vara där och leka en hel dag. Grannen Kristian tog med sig tjejerna till aktivitetsparken vid Krusgården en dag. Så det har funkat riktigt bra. Vi är rika på människor runt om oss.

(null)
 
Dessutom har ju våran Vilja fyllt 11 år. Tänk att tiden går så fort. Det är ju på våra egna barn vi märker av tiden. 11 år. Helt galet att jag då snart spenderat 12 år med Rickard. Det ska vi fira i förskott. Men det tar jag i ett annat inlägg.

(null)
 
Just nu är Rickard och tjejerna nere med grannen Krisitan och hans tjejer på Torsharg och spelar fotboll. Själv skulle jag städa och bädda rent i tjejerna sängar, men efter gårdagens händelse på jobbet innan vi gick hem gör att jag tyvärr har riktigt ont i mina armar, så det blir vila för min del. Men så snart de kommer hem ska de duscha och göra oss klara för att åka in till stan. Idag är det nämligen Drakbåtsfestival i Stadsparken och flera av vänner och bekanta ska ro så det måste vi ju kika på. Dock verkar det hänga regn i luften så det är inte så jätte kul. 

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan jag gör någon mer nytta här hemma.
 
1 Bea:

skriven

Kul att du är tillbaka! Men du har gjort helt rätt att prioritera familjetid istället för uppdatera här.
Jag har haft glesa inhopp på min blogg i sommar också. Som det ska vara...

12 år är inte illa <3 Grattis till er. Och grattis igen till Vilja.
Vi firade 20årig förlovningsdag igår och i oktober har vi varit tillsammans i 26 år.

Krama om hela familjen!
Toodellidoo

Kommentera här: