En höst - flera säsongsstarter

Och hösten knackar på med allt vad familjelivet hos oss handlar om. Sporten.

Vi smygstartade redan igår. Då klev Vilja ut på isen för första gången sen i april. På stadiga ben tog hon sina första skär och trots att jag påtalade för henne att jag stod på sidan och kikade så kom hon knappast förbi för att hälsa.

(null)

Dock oslipade skridskor, då det inte hanns med innan. Men med en klädnypa i förrådet innebär det att de ska slipas så snart någon materialare har tid. Det var dock en trött men lycklig tjej jag fick hämta hem från ishallen. Redo för säsongen. Den startar redan på lördag med lite fri åkning på träningen. 

Dessutom startar ju såklart även fotbollen denna vecka. På onsdag går Ninja ner på träning och redan på söndag är det dags för sammandrag i Hällby.

Så toppar vi denna vecka med säsongsstarter med att få iväg Meja på handbollsläger. Dock är ju lägret på hemmaplan, men med första övernattningen tillsammans med laget. Som hon är taggad. Och jag själv nervös. 

Sen får vi som tur är vänta med att basketsäsongen drar igång. Då det tyvärr innebär ny tränare för tjejerna, då bägge har bytit ort. Men det ska nog gå riktigt bra det också, när det väl kommer igång. 
Så en höst - flera säsongsstarter. Får jag redan nu längta till våren? Men som jag är lycklig över mina aktiva barn.
 

Kommentera här: