Weekend vibes

Att ha en staycation är iband allt man behöver för att ladda batterierna. Och det är precis vad jag och Rickard gjorde under fredagsnatten.

 
Tjejerna hade övernattning hemma hos Mummi och Ukki. Jag lämnade av dem vid halv fyra. Och kom hem lagom tills Rickard kommit hem från jobbet. Sen styrde jag bilen till Elite Stadshotellet här hemma i vår stad. Vi checkade in och tog sedan en promenad till bårt badhus för lite River Relax. Bastu och poolhäng med några glas Prosecco var helt klart något vi behövde efter denna intensiva period vi haft.

Sedan tillbaka till hotellet för fix innan vi tog oss ner till Pinchos för lite middag. Vidare sen till Olearys där det visades hockey. Kändes bra att se Djurgården vinna så det nu står 3-1 i matcher. Vi får se hur kvällens match slutar.

Som de trötta aktiva föräldrar vi är så sov vi innan klockan hade blivit 23. Och det var väl tur eftersom vi sedan vaknade 06.23 på lördagsmorgonen. Men efter en härlig hotellfrukost tog vi oss en tupplur innan vi begav oss vidare för att hämta hem tjejerna.

Lek och soffhäng på sena förmiddagen. Shopping till Ninja inför fotbollssäsongen. För att avsluta kvällen med kaffe med Anna och tjejerna. Helt klart en lördag i min smak.

 
Dagen började med fotbollsträning för Ninjas del. Då passade jag och Madde på att ta en promenad. 6.5 kilometer totalt blev det. Helt okej att promenera istället för att enbart sitta och titta på tjejernas träning. Vi hann ju se lite i alla fall. Nu ska vi fortsätta våra promenader när tjejerna tränar. Lite snabbare för varje gång blir ju målet.

Jag kom lagom hem innan jag åkte iväg och veckohandlade med mamma. Fast vi svängde först förbi Blomsterlandet och köpte nya blommor till min uteplats. Lite vårplantering fick det bli på eftermiddagen med andra ord.

 
Rickard tog med sig Meja till golfbanan och tog sig en 9-håls runda. Meja var en exemplarisk caddy och de hade en härlig stund tillsammans.
Själv drack jag kaffe här hemma med mamma och när hon gick hem satte jag mig i solen och läste. Ninja och Vilja passade på att passa boll till varandra ute på gräsmattan. Som jag älskar de aktiva barnen! 

Ser tillbaka över helgen och tänker låsa in den i mitt hjärta. Jag är laddad inför jobb den kommande veckan. Även om det är en kortvecka. Har tagit ledigt på torsdag då blir det lite semester med familjen innan det blir påskmys hela helgen.
1 Beatrice:

skriven

Ibland behöver man ladda batterierna, vare sig det innebär en hotellvistelse... nytt till uteplatsen... eller vad det nu kan vara.

För mig blev det shopping med sonen, hans flickvän och hennes Mamma i helgen. Shopping light, då jag fick ont om tid + inte hittade det jag hade tänkt mig.

Ha en fin start på nästa vecka! <2
KRAM

Kommentera här: