Träning en sista gång

Sedan en tid tillbaka har Ninja fått träna basket med sina storasystrar. Vilket har underlättat en hel del för oss föräldrar. Så vi valde tidigare att hon skulle avsluta sitt deltagande i sin grupp. Det var dessutom mest Bollkul för yngre barn (födda 2010-2011). Men idag bjöd hennes före detta tränare in henne till avslutning. Det blev lek, passningsövningar och fika innan de kramades och tackade för denna säsong. En sista gång.

 
Istället tränar hon nu måndagar och onsdagar tillsammans med Vilja, Meja, tjejerna och killarna som är 2-3 år äldre än henne och det går hur bra som helst. Vilken utveckling hon får genom mer träning och mindre lek. Och vi märker att hon vill och kan mer än vad hon fått visa under säsongerna med P/F10-11. 
Nu vet jag att hennes tidigare tränare Lisa och Kajsa såg Ninja. De såg hennes vilja till att utvecklas, och den utvecklingen hon har fått genom att spela med sina storasystrar. Och det glädjer mig. Riktigt tråkigt att inte få träna med dem något mer, men vem vet vad framtiden säger. Nu får hon köra på i sitt race, precis som hon själv vill.

Dessutom så har tränaren för de äldre nu sagt att hon ska få delta tillsammans med dem på det sista EasyBasket-sammandraget sista helgen i april. Stort för henne. Stort för oss.

 

 
Och detta underlättar ju en hel del för vårt vardagspussel. Återigen har tjejerna träning tillsammans igen. På samma ställe, samma tid. Nu är ju dock basketsäsongen snart slut för denna säsong. Det väntas en stor basketcup här i Eskilstuna, Eskilstuna Basket Cup, med 245 anmälda lag i ålder P/F 2003 till P/F 2008 (Meja går dock på dispens eftersom hon är född 2009.) Sen.. Sen är även basketträningarna slut och vi får lite mer fritid för en stund.

Men vet ni.. Jag njuter av mina aktiva barn! 

Kommentera här: