MarieHeikkilä - Livet är ett äventyr

Livet är ett äventyr

Att få vara mamma till dessa tjejer är ett äventyr i sig.
Och att vi dessutom hittar på små äventyr hela tiden, göra våra dagar lite roligare.

 
Sent i onsdags (tack vare att jag jobbade till klockan 18.45) styrde vi bilen ner mot Borås. Två nätter på hotell väntade med shopping på Gekås och besök på Borås djurpark. Helt klart en fantastisk djurpark enligt oss. Vi shoppade gott, åt gott och mådde riktigt gott. Vi kom hem lagom sent på fredagskvällen. 

Och vi hann bjuda min lillesyster Anni, systerson Devin och svåger Eric på påsklunch på lördagen. De kom lagom till lunch och stannade till sent på eftermiddagen. Vi njöd av god mat, prat om allt mellan himmel och jord. Lekfulla barn och ett fantastiskt väder. Söndagen blev en lite lugnare dag. Tjejerna lekte ute med sina vänner i stort sett hela dagen. Själv fick jag besök av kusin Malin som hade med sig go-fika medan jag bjöd på kaffet. Även där blev det prat om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi njöt av det härliga vädret. Eftermiddagen styrde vi bilen för lite mer shopping. Nu är i alla fall tjejernas avslutningskläder klara. Skönt att checka av det. 

En ledig måndag är ju helt okej ibland. Det blev veckoplanering för min del medan Rickard var iväg och åkte enduro. Veckohandling strax efter lunch och en lugn eftermiddag och kväll hemma. Redo för en ny arbetsvecka. Skönt med en fyra-dagars.

Nu väntar ju några kortveckor framöver. Undra vad för äventyr vi hittar på då? Det visar sig!

Kommentera här: