Ett steg bak, två steg fram

Det här med att kurera sig från en förkylning är ju inte det lättaste. Man behöver tydligen vila, vilket jag kanske inte är jätte duktig på. Men jag har ändå lyckats ganska bra.

Gårdagen tog jag mig faktiskt ut.  Tyckte jag kände mig skapligt okej, men det tyckte tydligen inte Anna. Jag lyckades i alla fall handla lite. Men Anna hade tydligen rätt.. Sen. Eftersom jag till kvällen blev sämre igen, natten skapligt jobbigt och morgonen inte alls skön. Så ett steg bak men två steg fram.

Men nu under dagen släppte det av. Men jag valde att inte göra något utöver att vila. Jag har ändå känt mig skapligt pigg. Och gör det än så länge. Missar den sista simningen med jobbet. Vilket jag är skapligt sur över. Men får kanske köpa ett egen armband med hjälp av friskvårdsbidraget från jobbet.

 
Tjejerna kom hem direkt efter skolan idag. Inget fritids. Så när de passade på att gå ut efter mellisen så tog jag med mig en kaffe ut och kikade på dem när de cyklade och lekte. Solen gjorde mig förhoppningsvis gott. Tog dessutom kvällskaffet ute på vår uteplats då vi är lycklig lottade med att ha kvällssol. 

Nu är det dags att göra tjejerna klara för kvällen. Så ovant att natta dem medan solen skiner som allra bäst utanför deras fönster. 

Kommentera här: