Nu vänder jag blad

Idag hade jag möte med min chef angående min tjänstledighet. Hon var otroligt glad för min del och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord i lite drygt en timme. Jag som hade världens ångest innan jag klev in på jobbet. Helt onödigt faktiskt. Därefter tömde jag mitt skåp, lade alla arbetskläder i tvättkorgen och lämnade tillbaka både mobil och nycklar. 

Det var dock blandade känslor när jag gick därifrån. Skrämmande. På så sätt att något nytt väntar mig runt hörnet. Men otroligt skönt att känna känslan av frihet. En lättnad över att få släppa mitt arbete för minst ett halvår. Jag valde jut dock att endast söka tjänstledigt (istället för uppsägning) för att ha tryggheten med en fot i marken innan jag lyfter med vingarna. För vem vet. Kanske jag kan inte flyga efter den här tiden. Men jag blickar framåt och uppåt. 

 
En tillbakabild. En otroligt varm sommar 2017 då jag var tvungen att dela min semester genom att jobba en vecka. Bättrade på solbrännan skapligt mycket den veckan. Den veckan var den sista veckan jag arbetade 100%. De tre åren jag fick på min tjänst gav mig så mycket. Både bra och dåligt. Erfarenheter i ryggsäcken. 

I min arbetsbok vänder jag nu blad och ser spännande fram emot utmaningen jag väntar. Är dock väldigt tacksam över att jag kommer ha en sån fin vän som kollega som kommer att vägleda mig rätt i min nya tjänst. Men ännu väntar en vecka av sjukskrivning innan jag kliver in på måndag klockan 07.00 på ASSA som produktionsplanerare. Jag är redo!
 
1 Beatrice:

skriven

Varmt lycka till <3
Och allt gott till dig - det är du värd!

Svar: Tack ❤️
Marie

2 sara:

skriven

Vad kul för dig, grattis!! Hur är det med dina armar nu? Minns att du hade väldigt ont i dem. Har det blivit bättre?

Svar: Tack så mycket!Mina armar är fortfarande under utredning och jag har väldigt ont i skov. Men med ett mindre fysiskt arbete så ska jag förhoppningsvis kunna klara av att arbeta 100% trots att armarna inte vill vara med alla dagar!
Marie

3 Johanna:

skriven

Så spännande även om det alltid är vemodigt och lämna en tjänst.

4 Johanna:

skriven

Ja ni gjorde den resan förra året, kul ni hittade tillbaka till varandra igen :)

Nej inga känslor stängs inne här, det är skönt och släppa ut det. Men nu vill jag bara flytta, så vi faktiskt kan få reda på om det är rätt eller inte.

5 MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap:

skriven

Wow så spännande det låter, heja dig!!

Kommentera här: