Soon to be 9 år

Det här med att tiden går fort när man får barn. Det stämmer. För på lördag får vi smyga in till denna tjej och sjunga ja må hon leva, på hennes 9 årsdag.

 
Jag och Rickard är äntligen överens om vad vi ska köpa till henne. Tänk så svårt det blir ju äldre barnen blir. Vi får ta oss en tripp till den butiken på fredag och inhandla det lite snabbt. Om inte han nu hinner svänga förbi där under morgondagen.

Meja har kalas för vänner och släkt på lördag. Har totalt missat att skicka ut inbjudan till det kalaset, men kusiner och de närmsta vännerna kommer i alla fall och det är huvudsaken!
På söndagen har hon kalas i bowlinghallen för sina vänner från skolan. Bara några stycken i och för sig. Men det är ju dem hon umgås med.

Meja har ju sin lilla (skapligt långa) önskelista och när Anna frågade henne igår vad hon skulle önska sig i julklapp sen så var svaret ganska enkelt; "det jag inte får när jag fyller år."

Hon är klok min Meja. Och snart är hon 9 år. 
 
1 Johanna:

skriven

Ja det blir verkligen inte lättare med åren och veta vad de skall få, även om kidsen vet vad de vill ha :)

Jag kommer inte få mitt matbord förrän jag får soffan, men kommer ha ett lite bord jag fick av morfar när jag flytta hemifrån första gången som jag har kvar, och där är 3 stolar. jag känner det blir smidigare så, än flytta en soffa till lgh och sen flytta tillbaka den igen. Fåtöljen duger fint för mig :) Jag tänker kanske köpa en madrass, som kan fungera som extra om man får nattgäster sen, så kan man sitta på den med kuddar :)

Kommentera här: