Några timmars shopping

Har jag sagt att jag uppskattar familjens lediga torsdagar? Nu var det ju tänkt att jag skulle träna idag, men så säger kroppen ifrån och jag var tvungen att åka till Tuna Park för att handla halloween-kläder till Meja och Ninja som ska iväg på disco imorgon i skolan på kvällen. Nytt försök med träning till helgen. Kanske har skovet lagt sig då också. 

Att vi enbart skulle shoppa det till tjejerna var det första jag sa i alla fall. Men i bakhuvudet hade jag planerat att besöka den nyöppnade butiken Vero Moda. Butiken hade öppningsdag idag och jag har ju längtat. Hade jag inte jobbat så hade jag hängt på låset. Men att dyka in klockan fem var inte heller så tokigt. Även om butiken finns i centrum så hade det ändå varit lite krångligt att ta sig in till ecntrum (allt är ju relativt såklart..) Men lyckan över den nyöppnade butiken.. För min del blev det ett par nya byxor och en ny blus. Fick en bra goodie-bag när jag handlade också. Perfekt att stoppa ner resten av våra inköp.

 
Det blev även en ny tröja och nya byxor till tjejerna från H&M. Eller ja, Vilja hittade ingen tröja och sen kurrade magen på henne så hon ville helst gå och äta. Så restaurangtorget fick stå för dagens middag, vilket tyvärr innebär att någon matlåda inte finns till morgondagen. Men det får jag lösa imorgon.

Meja valde en halloween-tröja på H&M så hon ska bara ha en kjol till så är hon färdig för morgondagen. Kanske kan det vara så att hon känner att hon börjar bli lite stor. För någon direkt halloween-dräkt ville hon inte ha. Ninja däremot hittade en dräkt på BR som fick följa med hem. Som hon längtar efter att få sätta på sig den imorgonkväll. 

Passade på att köpa en ny Lip Booster från Isadora på Kicks också. En ny nyans då jag blivit en aningen beroende av det. Denna gång åt det lite ljusrosa-hållet. Den tidigare nyansen är lite mer åt nude. Något jag egentligen föredrar.

Väl hemma igen var det dags att göra kväller. Meja passade på att öva på sina finska-glosor som hon ska ha tills imorgon. Dusch och mys innan tjejerna kröp till sängs. Och jag ska snart göra detsamma! 

Var bara tvungen att testa mina nya byxor en stund här hemma också. Som jag är nöjd. Fick tipset utav Tessan, butikschefen att de i grått är lika sköna. Kanske blir det en ny runda dit väldigt snart!

 
Dags att måla naglarna.. Kan ju försöka vara lite fredagsfin imorgon!

Kommentera här: