Hennes första match

Efter endast 3 träningar i ryggen så bytte hon idag om och gick ut och spelade sin allra första handbollsmatch.

 
Det väntades 4 matcher för Meja och hennes lag idag. Som Meja dessutom har längtat. Klockan 9 var det matchstart och Meja gick ut och gjorde en riktigt bra insats. Som jag njöt av lycka. Och lyckan jag såg i henne när hon spelade. Hon verkar trivas bra med både sporten och lagkamraterna. Och tränaren gör ett riktigt bra jobb med tjejerna.

Match nummer tre bytte Meja tröja och ställde sig i mål. Jag var väldigt nervös, men hon gjorde ett riktigt bra jobb och släppte endast in 3 mål på hela matchen. Som hon njöt i målet också. 

 
Det var en trött men lycklig Meja som bytte om efter förmiddagens matcher. Och en trött mamma också efter allt hejande och skrikandes. Hela familjen var så stolt över våran Meja.

Att sen få åka hem till Mummi och Ukki och äta tacos till söndagslunch var helt klart något vi alla njöt av. Att få komma till ett dukat bord. Meja fick matkoma och var helt klart både mätt och trött efter lunchen.

Nu laddar vi om för träning på tisdag, sen får vi se när hon spelar match nästa gång! Kul är det i alla fall! För både Meja och oss andra!
 
1 Beatrice:

skriven

Så roligt att det gick bra för Meja idag :)
Alltid roligt då det går bra för ungarna och man ser att dom trivs med det dom gör. Som förälder blir man glad ända in i minsta cell i kroppen.
Snyggt jobbat av er idag!
Kram <3

Kommentera här: