Girls night coming up

Imorgon väntas en spännande kväll. Nämligen Girls night med CRfitess i spetsen.
En kväll som jag och Malin har längtat efter väldigt länge. Och i och med väntan, förutom att den varit lång, så kommer vi ju till klädproblemet. Ett problem jag precis nu för ett par timmar sen blev överens med mig själv.

När valet står mellan två outfits så är det tur att jag har vänner som hjälper mig med besluten.

 
Byxa och body från Veromoda köpte jag för lite drygt en vecka sen. Men så blev jag lite osäker då jag kanske hellre hade velat haft klänning, tjejkväll till ära. Så igår åkte jag förbi Tuna Park och testade en klänning från Veromoda. Satt perfekt och med goda ord från säljaren så slog jag till.
Note to self: Sluta följ Veromoda på Instagram. Min plånbok gillar inte allt fint de lägger upp, trots att jag gillar det.

 
Men, så blev jag ju osäker ändå. Klänning kanske inte är det som passar trots allt. Men idag har mina vänner hjälp mig. De har sagt sitt och kommit med tips. Så det blir outfit från den övre bilden. Klänningen får bli till julbordets som väntas med jobbet senare i december.

Nya skor ska inhandlas idag. Lagom sent, men det får gå ändå.

Morgondagen checkar jag ut från jobbet klockan 15.00. Tar mig då till Elite Stadshotell här i vår stad och checkar in. Jag och Malin har nämligen bokat ett rum där för natten. Blir lite som grädde på moset efter en härlig kväll. Sova gott, äta god frukost och bara må gott. Precis vad jag behöver och förtjänar!
På hotellrummet gör vi oss i ordning innan vi beger oss ner till Biff klockan 17.00. Sen får vi se vad kvällen ger oss. Cavan, som vi ska ha på rummet innan vi går ut, ligger på kyl här hemma. Dock får den spendera dagen i min väska.

CRfitness har lagt ut lite smått och gott om vad kvällen innehåller och jag är så inspirerad. Det kommer bli en helt fantastisk kväll helt enkelt! Jag är redo för kvällen!

Han, riddaren utan utrustning

Idag fyller han, min riddare utan skinande utrustning, år. 

 
Det firades med kaffe på sängen. 

Presenten fick vänta till efter jobbet. Jag och tjejerna gav honom ett presentkort från Aluns Motor. Så han själv kan köpa en ny hjälm i och med att han tänker satsa på att köra En Svensk Enduroklassiker nästa år. Dock kände han nog på sig vad paketet innehöll men jag hade ju kommit på ett sånt bra rim också;
"Om du störtar, så finns vi här, lika så gör den här".
Jag fick dessutom låna en hjälm-kartong från butiken så jag kunde lägga presentkortet i det och slå in. Så var det inte lika tråkigt att få ett kort bara. Kartongen får han ju dock lämna tillbaka när han väl har bestämt vilken hjälm han ska ha. Känner jag honom rätt så är han nog där och köper sin hjälm väldigt snart!

Även min mamma köpte ett presentkort på Aluns Motor till Rickard. Han villhöver ett ryggskydd också inför den kommande säsongen. Så med lite mer bidrag från mamma just därifrån så kan han nog hitta sig något han villhöver. 

Jag önskar jag kunde ge honom världen. För han är världen för oss. 
Allt han gjort för mig (och barnen) är ovärderligt.

Grattis Rickard på din 34.de födelsedag. Jag älskar dig ❤

Söndagar är för kroppsvård

Att inte ha sena träningar för alla barns del gör att jag faktiskt hinner ta hand om mig själv på söndagar. Och lika så onsdagar också faktiskt. Att ta hand om mig själ innebär kroppsvård och tillåtelse att ockupera badrummet väldigt länge.

 
Hårinpackning. Just nu kör jag med Löwengrips hårinpackning. Det var bra pris på Åhléns Outlet nu när de skulle byta namn och design på förpackningarna. Nu har jag väl inte riktigt tyckt att den är bra, men känner ju att den måste användas slut först. Så om ni har något tips på en bra hårinpackning. Let me know.

Kroppspeeling. Okej, kanske inte något jag kan utföra helt själv. Men det är något härligt när någon skrubbar ryggen med en kroppspeeling. Just nu använder jag Skin Treat från Kicks. Lite häftigt att den är svart, men det är på grund av att den innehåller aktivt kol. 

Kroppslotion. Använder samma märke, Skin Treat, som går snabbt i in huden och återfuktar kroppen bra efter en skrub. Även där får jag be Rickard om lite hjälp. 

Ansiktsskrubb. Nu har jag precis bytt märke, efter tips från en försäljare, till Ole Henriksen. Har tidigare testat produkter från märken men inte varit helt nöjd. Men det har ju varit i så små kvantiteter då de varit från Glossybox, så det blir svårt att utvärdera under en längre period. Men just denna skrubb har lite grövre "stenar" som gör att det helt klart känns som om ansiktet blir rent. Dyr, men det får gå för denna gång.

Nagelvård. Som jag önskar att jag kunde ha långa fina naglar men med linser i och ur dagligen känns det inte optimalt för mig. Men vårda naglarna behövs ändå. Fick ett bra kit från Depend av Anni när jag fyllde år för 3 år sedan. Den har varit guld värd och gör verkligen att naglarna känns lite bättre. Peelingen är smidig för att sedan köra en olja, som jag fick från Glossybox förra månaden, och så avslutar jag med en nagelkräm. Det tar sin tid, men det gör inget. 

Nu ser ju onsdagarna lika dana ut på kvällarna.
På söndagar känns det som en bra start inför den kommande veckan, och onsdagar blir liksom som en påfyllning för att orka sig till helgen. Och eftersom söndagen nu är gjord så får jag längta till onsdag.

Måndagar och torsdagar brukar passa bra med en ansiktsmask på kvällen när tjejerna gått och lagt sig. Just nu kör jag med HeyHoney som jag fick från Glossybox. Tur att måndagen väntar runt hörnet!