Påskledigt

Idag går dessa påsksöta tjejer på ledigt. I hela 10 dagar får de vara lediga från både skola och fritids. Och jag hoppas att de ska ha det alldeles fantastiskt härligt på sitt lov. Den ena har lite läsning att göra och den andre har lite matte att leka med. På egen begäran från deras fröknar. Jag blir stolt!

 
Idag har jag faktiskt orkat mig in till jobbet en sväng. Hälsat på några kollegor och tittat på alla fina blommor som mina kollegor så duktigt odlat i växthuset. Även om det var härligt att åka dit en stund så var det faktiskt skönt att åka därifrån också. Nya tag om 11 dagar.

 
Hann dessutom åka in till Forex och köpa lite Euro tillsammans med Rickard. Nu är vi snart resklara. Rasta hundarna hann jag också med och så hämta mamma på jobbet för en snabb handling innan det var dags att hämta Ninja. 

 
Och idag fick hon äntligen ta med sig sina två kompisar hem. Som hon har längtat! Vi stannade till på Hemköp så tjejerna fick välja sin egna mellis, vilket var populärt men dyrt. Sen hem för lek. Lek både ute och inne. För att avsluta med lite film och popcorn, lagom mysigt när man går på ledighet.
Nu är tjejerna ute igen för att vänta in tjejernas mamma som är på väg.

Vilja och Meja är nere på basketträning men slutar ju snart de också. Lagom bara hem och äta middag innan Vilja ska iväg på hockeyträning. Den sista innan cupen hon ska delta i med Team07 som är nästa söndag. Sen är hockeysäsongen över. Vilket vi egentligen firade igår med avslutning med hela klubben!

 
Men nu måste jag göra tjejerna redo för hemgång och så påbörja med dagens middag också!
Trevlig eftermiddag på er!
 

Inte enligt planen

Det var inte enligt plan att jag skulle ligga smått däckad i soffan med en förkylning lagom såhär innan resan. Men är ju glad att den kommer nu och jag får bota den så gott jag kan och vara frisk på resan.

 
Kaffe, halstabletter, nässpray, socialt umgänge på telefonen och så senaste numret av tidningen ELLE nedkrupen i soffan är ju precis det rätta medicinen för en förkylning. Jag är ju inte helt däckad egentligen, men näsan är lite täppt och halsen kliar lite grann bara. Men jag vill inte att det ska bli värre än så. Då tänker jag vila mig i form igen.

Har rensat skåpet på alla tänkbara vitaminer och mineraler jag behöver. Klunkar vatten i mängder, men det är skönt att bryta av med en kopp kaffe ibland också. Och te. Får inte glömma att dricka lite te också, med honung i. 

Men jag ska strax bege mig till hundarna och rasta dem för dagen. Solen skiner så jag hoppas det är varma strålar som jag får sällskap av på min promenad!

Ikväll väntas hockeyavslutning för denna säsong. Även om isen är kvar i lite drygt 1,5 vecka till. Men det är bara Vilja som har träningstid. Meja och Ninja hade sin sista träning i söndags. Men en stor gemensam avslutning för alla lag i klubben. Det blir internmatch - Team02 mot ledare, fika och prisutdelning. Det ska bli trevligt!
 

Lite ljusare, lite kortare

Jag har ju förhoppningar om att våren faktiskt är här. Och det innebär att håret även behöver få sig en omgång mot det ljusare.

 
Tyvärr så var min frisör upptagen så jag fick boka en ny. Head Spot. Bara det är ju lagom spännande. Så det var nervöst att sätta sig i stolen och förklara hur jag hade tänkt. Men hon lyssnade och så satte vi igång. 2,5 timme senare klev jag ut därifrån. Nöjd och tänker nog boka mitt nästa besök hos henne också. 

Lite ljusare nedtill och enbart några centimeter kortare fick det bli denna gång. 

 
Nu är håret redo för våren för denna gång. Kändes skönt att få det gjort innan vi åker till Spanien också. Synd bara att jag inte lärt mig styla mitt egna hår såhär snyggt.. Platt fall får duga lika så!