Word, don't come easy

Trots en riktigt god kopp kaffe, ett sjukt snyggt skrivblock med slående citat och en penna som jag stolt köpt på det kunliga slottet. Så kommer liksom inte orden fram ändå.

 
På något vis finns det så många ord i mitt huvud just nu som bara vill komma ut. Men jag vet inte ens vart jag ska börja. Det är helt klart en konst att få ut ord i en bra text på ett eller annat sätt. Och jag vet ju med mig själv att jag kan få ut orden. När det verkligen gäller så får jag ut dem. Så just nu vet jag inte riktigt vad som stoppar det.

Kom igen. Jag har ju riktigt snygga redskap för att kunna skriva.

 
Nynnar på låten Words, don't come easy av Martin Cooks. Och det är ju sant just nu.. De kommer inte enkelt. 

Jag vet dock med mig själv att när jag sitter och kör bil så skulle det vara så enkelt att bara få ut orden. Men då är det ju väldigt svårt med tanke på att jag kör bil. Men jag, bil och flera mil. Det är en riktigt bra kombination. Ska bara lösa det där med att få ut orden då också.

Och på tal om mil och bil.
Idag är det hemstäd här hemma som gäller. Så jag tänker smita iväg till IKEA för att handla galgar. Konstigt nog har jag köpt på mig två klänningar under maj månad och en blus under juni måndag. Men galgarna är liksom slut då Vilja gärna vill ha sina tröjor på galge också. Så medan Lena är här i sina två timmar så tar jag en sväng till Västerås och Erikslund för en stund!
 
1 Bea:

skriven

Kanske du skulle skaffa en diktafon att ha i bilen..? Så när orden kommer trycker du på knappen och pratar in dom 😊
Sen kan du lyssna när du kommer hem - och skriva ner med den kungliga pennan 🤗
Ha en fin dag vännen ❤
Kram

Svar: Jo men en diktafon har jag funderat på. Finns på ju något vis inkopplat på telefonen, men den typen av grej har jag inte förstått mig på ännu 😂
Marie

2 Anna:

skriven

Funderar också på att skaffa ett litet finare skrivblock/en skrivbok. :) Just nu har jag skrivit fem sidor på Google Drive, om en viss händelse och jag inser hur mycket som fortfarande finns på djupet. Har också svårt att bara sätta mig rätt upp och ned och skriva, trots min stora dröm att bli författare xD Lite komiskt! :D Ha en fin måndag :)

Svar: Jag drömmer också om att få släppa en bok. Kanske i framtiden, då jag ännu har tid på mig att skriva. Jag laddade ner pages till min macbook, men den har jag ju inte alltid med mig. Men när jag kommit flera sidor så liksom tappar jag tråden och allt blir raderat. Det är ju lite synd!
Marie

3 Anna:

skriven

Jag förstår!
har du iPhone, det går att ha Pages där med, vet inte om det går att koppla samman det som skrivs i tel till dator, men kanske borde. :) Annars Google Drive, det funkar ju också tycker ja :D Där skriver jag massa! :D Går att ha på mobilen och allt finns kvar, man behöver inte spara utan det görs på automatik under tiden du skriver!

Kommentera här: