När man mår sådär bra

Igår checkade vi in på världens bästa camping. Järvinen camping. Det är så nära camping jag kommer. Tror jag. Det är nämligen så att just våran typ av camping är; att sova i husbil hemma hos Mummi och Ukki. Tjejerna älskar det. Jag älskar det. Vi älskar det! 

 
Vi åkte dit direkt när Rickard hade slutat jobba. Tjejerna visste inte våra planer så de blev ju överlyckliga när vi talade om för dem att vi skulle campa. För de vet att jag enbart campar hos just Mummi och Ukki.

Bastun var redan varm nog för mig och tjejerna att kliva in. Vi börjar gärna lite svalt med 50 grader. Men lagom när temperaturen stiger över 60 (närmre 70) grader så är jag körd. Måste träna lite mer på att basta med andra ord. Tjejerna badade i den fyllda poolen medan Mummi gjorde i ordning maten. Rickard fick ju sen grilla medan jag och Mummi unnade oss ett glas rosé vin. 

Vi somnade dock tidigt. Men vi kliver ju upp tidigt också så. Redan klockan halv åtta var frukosten nästan färdig för oss att äta. Och redan innan klockan var nio så låg jag ute i solstolen medan tjejerna hade det alldeles fantastiskt både i poolen, studsmattan och i hammocken. Miljöombyte när det är som bäst!

Efter lunchen åkte vi hem. Borta bra men hemma bäst. Tur att just våran camping är öppen när som helst för oss. Tur att vi tjejer har långt sommarlov! 

Rickard åkte iväg med ett gäng kompisar på bilträff i Västerås. 

Mot kvällen bjöd tjejernas kompisar Johanna och Noomi på picknick. Deras mamma Anna hade fixat så mysigt för alla tjejer, även för Alma och Elsa. Så vi hade oss en riktigt mysig eftermiddag/kväll tillsammans med vänner. 

 
Nu har ju tjejerna badat medan jag har fixat både tvätt och disk. Nu ligger de och myser i sängen och tittar lite på tv innan det är dags för dem att sova. Ikväll ville de inte ha någon godnattsaga. Så jag fick sätta mig framför datorn istället. Skönt att få koppla av lite. Tusen tack Anna och Linda för en riktigt trevlig kväll ❤

Stunder som dessa låser jag in i mitt hjärta och mår sådär bra. Att campa hos Mummi och Ukki ger så mycket kärlek, tid och omtanke så jag vet inte vart jag ska göra av allt. 
Att tjejerna sen får leka med sina vänner här hemma. De är lyckliga och har kul. 
Tillsammans blir ju det den perfekta kombinationen av en helt fantastikt ledighet hittills. Imorgon är en annan dag!
 
1 Anna:

skriven

Tack själva ❤️
Det var super trevligt 😊

Kommentera här: