Utflykt, saltvatten och siesta

Det rastlösa själen slog till idag igen. Han ville hitta på något.  

Redan igår hade vi ju dock redan pratat om att ta oss på en tur med båten som går utanför vårt hotell under dagarna. Men tyckte det egentligen kostade lite mycket. Men han ville så gärna åka så vi tog oss en promenad till den lilla hamnliknande piren. Glass Bottom Boat hette det och vi tog oss ner med spänning. Dock inte så jätte spännande då det bara var små fönster att titta ut genom.

 
Men visst såg vi havets botten och en och annan liten fisk som simmande förbi. Tyvärr lite för trångt och väldigt guppigt så jag blev nästan åksjuk. Och Meja ville försöka undvika solen då hennes axlar fortfarande är lite för röda, trots inköp av högra faktor på solskyddet. Så vi satt och tittade ut på havet. Det var också helt fantastiskt!

Vi valde att bara åka till Puerto Rico. Där fick vi kliva i land och vänta 45 minuter tills näsa båt skulle ta oss tillbaka. Vi valde att gå ner till stranden. En riktigt fin och stor strand. Och så tog vi oss ner i badet. Tjejerna och Rickard tvekade bra länge då det faktiskt var lite kallt, men jag tog modet först och doppade mig med några simtag under vattnet. Och jag kan lova att jag spottade en hel del när jag kom upp till ytan igen. Mejas tur och hon spottade lika mycket. Tur nog så tog vi med oss en flaska vatten från hotellet så vi kunde skölja munnen väldigt mycket när vi klev ur vattnet. Men alla fem doppade sig och vi kan ju lägga till att vi faktiskt har bada i havet Atlanen. I saltvatten som smakar mindre gott!

 
Vi tog båten hem till piren igen och gick för att äta lunch. Om än lite sent idag då vi kom hem sent från utflykten, men det var det så värt. Vackert att dessutom se vårt hotell från havet också. 

Därefter tog vi oss upp till hotellrummet för en siesta. Tjejerna har inte riktigt greppat det här med att vila. De vill ju trots allt bara bada och leka hela dagarna. Men idag lyckades vi få upp dem på rummet för en stunds avkoppling. Barnkanalen på sina telefoner för deras del. Rickard somnade i soffan och själv tog jag med mig min bok ut på vår balkong och njöt av det lugna för en stund. 

 
Lite drygt 1,5 timme vilade vi från solen i alla fall. Sen var det dags för solskyddsfaktor och badkläder på. Ner till poolen för lek och bus. Ända tills det blev dags för oss att gå upp och duscha. Saltvatten i håret är bra jobbigt. Ner för att äta. Asiatisk buffé vilket inte var något höjdare för varken mig eller tjejerna som inte riktigt gillar det. Men imorgon är det italiensk, det ser jag fram emot i alla fall!

Sen blev det en stunds häng nere på uteserveringen tillsammans med tjejernas kompis Elias och hans mamma. 
Nu är vi dock uppe på vårt rum igen och väntar in kvällens familjeshow som visas precis utanför vår balkong. Sen får vi sova och vänta på morgondagen! Vad den nu ger.

 
 
 
Dessa tre tjejer förgyller verkligen våra liv. Varje dag ❤
 

Kommentera här: