Hotellhäng

En dag vi faktiskt bara spenderat på hotellet.

Återigen hade tjejerna bråttom ner till poolen så snart frukosten var intagen, tänder var borstade och kroppen insmord i solskyddsfaktor. Stora badringen och bollen är med och hissen tog vi ned.

 
Vi hittade våra favoritplatser och paxade 4 stycken solstolar och tjejerna hoppade snabbt ner i vattnet och sen såg vi knappt röken av dem. Eller jo, det gjorde vi ju. Vi såg dem hela tiden. Men de vägrade att komma upp för korta pauser. 

Vi hade dock bokat in Ninja på en aktivitet i MiniLand. Där hon fick måla en t-shirt till en kostnad på 7 euro som sätts upp på rummet och vi får betala när vi checkar ut. Ninja ville gärna ha Lollo på t-shirten. Hon vill ju helst ha en Lollo-klänning, men lyckas inte riktigt övertala hennes pappa att betala 18.50 euro för en klänning (trots att det är liknande summor för en klänning på vanliga affärer hemma). 

 
Ninja målade sin tröja väldigt fort då hon så gärna ville tillbaka till poolen för att bada istället.
Vi har ju trots allt bara hängt på hotellet idag. Det har varit riktigt skönt!
Klockan två var det dags för pyssel igen på MiniLand, måla målarbilder och klipp och klistra. Meja och Vilja passade på att spela spel med Rickard så länge. Men vi varade inte i MiniLandet så länge. Ninja ville mest bara hämta sin tröja som Anton (grym kille i som arbetar för Ving som pratar svenska) hade passat på att strykt färdigt först av alla. Annars hade vi behövt väntat tills imorgon på att ha fått den.

 
Hon är riktigt nöjd över sin tröja. Som hon dessutom skrev Ninja på istället för Lollo som det egentligen skulle ha stått enligt ritningen hon gick efter.

Strax innan middagen stängde de av poolen på grund av en liten olycka. Så passande att vi gick upp för att byta om. Mötte upp Elias och hans mamma i restaurangen och åt middag. Denna måltid ville barnen äta vid ett eget bord och vi vuxna fick sitta vid ett eget bord. Mysigt det också! 

Sen satte vid oss vid ett bord bredvid baren medan tjejerna lekte kurragömma med Elias och Viljas nyfunna vän Alma. Men när det var dags att börja förebereda för kvällens show så gick vi upp på vårt rum. Nu är ju dock showen slut och tjejerna är nedbäddade i sina sängar. Jag ska ju runda av här nu och krypa ner i säng jag också. 

Imorgon nalkas det marknad här i Arguineguín och det rekomenderas tydligen att man är där tidigt. De öppnar klockan åtta. Dags att ställa klockan kanske!
 

Kommentera här: