En ny vän och en uppgradering

Hänger man bara vid poolen en hel dag så blir det mer än röda axlar. Men njuter man så glömmer man!

Vi är ju inte exakt först ner till poolen på morgonen, men det är inte långt därifrån. På sin höjd några enstaka barn. Idag var vi dock helt ensamma i mellanpoolen i säkert en halvtimme. Sen blev Vilja dessutom rastlös så vi flyttade oss till familjepoolen istället. Ninja tragglar på med simningen och klarar av att simma lite längre sträcker än igår. Så nöjd tjej vi har alltså. Men ska hon hoppa och leka, då får armpuffarna hoppa på!

Samtidigt så blir jag så fascinerad över hur enkla barn är egentligen. Tjejerna har nämligen hittat en vän här. En pojke som heter Elias. Och de är i poolen hela tiden. Idag åt vi lunch med honom och hans mamma. De ska ju stanna här i två veckor, så tjejerna leker så mycket som möjligt med honom. Att barn bara hur enkelt som helst börjar umgås/leka med andra. Tänk om vi vuxna hade den egenskapen kvar. Så enkelt en hel del hade varit då.

 
Och när eftermiddagen kom så visades det ju såklart fotboll på en tv inne på hotellet. Jag var inte alls intresserad och tydligen inte barnen heller. Så vi tog oss till poolen för mer bad och sol. Hörde dock att det blev både 0-1 och 0-2 och vi åkte ut. Jaha. Då skålar vi in att denna fotbollshysteri är över för oss svenskar. Nu kan man längta till att hockeyn drar igång igen!

 
Efter ha använt oss av en hel flaska solskyddsfaktor 30 på oss alla fem de senaste dagarna (okej, jag hade använt lite av den hemma också på barnen men inte mycket). Vi har smörjt oss i tid och otid känns det som. Huvud, axlar, knä och tå ungefär. I hopp om att vi hade en bra grund hemifrån. Men tji fick vi. Röda axlar på i alla fall mig, Rickard och Meja. Så nu svider det sådär skapligt ont. Så vi gjorde en uppgradering på solskyddsfaktorn till nummer 50. Dyrt att köpa det här på plats, men välbehövligt då vi trots allt har många dagar kvar. Och har ingen större lust att hänga på hotellrummet.

 
Må After Sun hjälpa oss över natten så vi kan testa vår nya imorgon. Och då kanske inte alls bada hela dagen. Men det är väl en nackdel när det är aktivitetsfritt två dagar i veckan. Onsdagar och lördagar. Imorgon är det dags för nya aktiviteter för barnen. Vi alla ser fram emot det! 

Nu ska vi strax gå ner til baren och träffa Elias och hans mamma igen. Spela lite UNO ville barnen göra innan de sen får krypa till sängs. 

 
Att få spendera denna tid med familjen har gett oss riktigt mycket. Precis vad vi alla behövde ❤
 

Kommentera här: