Sportlov - en aktivitetslös dag

Sista dagen på lovet fick bli en ledig dag för tjejerna. Ninja extraknäckte om ett element under mitt täcke under natten och därmed inte alls pigg på aktiviteter idag. Jag var och andra sidan inte heller på pigg på att gå till jobbet eftersom jag låg vaken i två timmar för att Ninja andades ansträngt och var alldeles för varm för mig till och med. 

Men jag tog mig iväg till jobbet och körde mina två timmar. Sen fick jag hämta upp tjejerna på Rickards jobb, då de så gärna ville åka dit och hälsa på.

 
Vi passade på att handla när vi åkte därifrån. Lite fredagsmys till tjejerna, då Vilja och Meja åker till ishallen med Rickard ikväll och tittar på hockeymatchen. Jag och Ninja blir ju såklart hemma. Allt för att Ninja ska kurera sig så mycket hon bara kan.

Dessutom unnade vi oss lunch på W.A.P'en också. Tjejerna tycker det är så spännande att äta där och idag var det passande mat för barnen också. Lagom bra avslut på sportlovet.

Väl hemma igen tog vi igen lite missad sömn. Eller i alla fall jag. Ninja fick en dos Alvedon och slocknade på tre röda bredvid mig i sängen. Jag låg dock länge utan att komma till ro men till slut kunde även jag blunda i 40 minuter. Skönt och säkert välbehövligt, men kände mig bra seg ändå när jag klev upp.

Tjejerna har dock varit ute en stund och lekt nu efter vilan. Ninja följde med men kom in före de andra då hon frös trots varma kläder. Själv donar jag med tvätten och bara tar det väldigt lugnt. Laddar upp för ett dygn i Stockholm med Rickard imorgon och barnen väntar ivrigt på att få packa väskorna då de ska sova hos farmor och farfar. Men jag har bett dem att vänta med packningen till imorgon i alla fall!

En aktivitetslös dag för barnen, men jag tror ändå att summan av sportlovet ändå har varit riktigt roligt för tjejerna. Vi har ju trots allt gjort lite grann i alla fall. Och speciellt saker som de själva gillar!

Nu kommer snart Rickard hem. Då får vi börja fundera på dagens middag innan de åker till ishallen om lite drygt två och en halv timme.

Ha en fin helg kära läsare! Hörs vi så hörs vi!
 
1 Vicki:

skriven

Så ni har också haft sportlov v 8? Här nere med så i morgon är det åter dags för Ronja att gå till skolan.

Ha en bra söndagkväll,Vicki

Kommentera här: