Lite spontant motion

Sedan jag fick min iWatch i julklapp så har jag försökt få utmärkelser i appen. Vilket inte är så jätte lätt om man inte är så jätte duktig på träning, för det är jag ju inte. Målet är 15 minuter träning i en vecka, från måndag till söndag. Hur svårt ska det vara? 

I si så där 10 månader har jag och en mamma i Viljas klass försökt få till en promenad tillsammans. Båda sjukskrivna så det borde egentligen inte varit så svårt. Men vissa dagar är ju helt klart jobbigare än andra för oss båda. Men idag fick vi äntligen till det.

Jag var i och för sig på Ica Maxi när hon skickade och frågade om jag skulle med till ellljusspåret vid Kogne. Så jag fick i alla fall ta mig hem och byta om innan jag blev upphämtad av henne. 
Jag har inte tidigare gått det spåret så jag hade ju ingen aning om vad som väntade. Dock visade det sig vara betydligt jobbigare än jag tänkt. Men vi gick. Och det var ju ännu jobbigare att gå backe upp och ner samtidigt som man pratade om allt mellan himmel och jord. 

 
4 kilometer blev dagens runda i skaplig takt också. Kände mig riktigt nöjd när jag blev avsläppt hemma. Lite taggad till att gå en annan dag. En annan dag då jag köpt nya skor. Mina har tydligen gett sig. Kanske var det efter Vårruset som skorna sa upp sig men jag tyckte kanske de hade lite längre uppsägningstid än vanligt. Men nya skor ska inhandlas till mig, snarast. För nu har jag ont i fötterna.

Roligare blev det ju när jag fick avi om att jag hade ett paket att hämta ut på posten. Ett paket med en premie då jag tecknade en prenumeration på tidningen ToppHälsa i samband med just Vårruset. Men på något vis blev det en väldans försening på premien, med tanke på att tidningen dessutom redan slutat komma. Så idag fick jag äntligen hämta ut dem. Ett snyggt sett från Röhnisch i rosa. Klär mig nog riktigt bra. Har inte ens testat dem ännu.

 
Planen som är minst 15 minuters träning varje dag denna vecka började ju bra i alla fall. Nu ska jag bara försöka hålla det. En omväg hem varje dag från lämning i skolan skulle ju vara en bra rutin att skapa. 
 
1 Bea:

skriven

Så duktig du är 💞
Jag måste nog nästan börja om från början då jag kommer igång igen... Köpte ju nya skor jag med, då jag hade samma problem som dig. Men så kom ju allt emellan och jag har inte kunnat göra nåt på typ 5 veckor nu. Längtar så till gymmet 🤗
Men snart kanske det lugnat sig hör & då kör jag 😊
Lycka till med dina mål 🤗
Kram

Svar: Såg att gymmet i vår lilla stad har erbjudande då man slipper medlemsavgiften (på 250 kr) om man tecknar avtal där nu. Är riktigt sugen på att komma igång med gym också. Även om det bara var en snabb promenad igår så kändes det så bra i både kropp och knopp 😊
Marie

Kommentera här: