Resfeber med barnen

Jag kantas av resfeber. Dum som vi varit har vi inte gjort annat än att titta på Gränsbevakarna Australien och Kanada de senaste månaderna. Det här med tull gör mig livrädd faktiskt. Men väskorna är gröna så jag är ju ändå lugn på så vis. 

Men resfeber. Fast samtidigt är det inte resfeber. Lite mer åt ångest skulle jag tro. Ångest över att faktiskt lämna barnen hemma och åka iväg så pass lång tid också. 5 dagar utan barn. 6 dagar om man räknar med att vi faktiskt lämnar dem redan i eftermiddag. Det har jag bara varit en gång och det var i somras när Rickard tog tjejerna till Finland. Men då hade ju tjejerna i alla fall sin pappa. Nu åker vi ju båda bort tillsammans.

 
Barnen blir hemma hos farmor och farfar. Något de längtat efter så himla länge. Dessutom ska de ju vara hos Mummi och Ukki också. Vilker de också längtar efter. Men ändå..

Ändå märker vi av deras nervositet eller ångest. Så klängiga som de varit den senaste veckan. Vilja drabbas av pree-tonårsfasoner. Kanske för att dölja att hon faktiskt kanske inte mår så bra över att vi ska iväg. Eftersom de själva aldrig varit utan föräldrar. Ninja talade om igår när vi packade våra väskor att hon kommer ju gråta när vi åker, men hon vet samtidigt att hon kommer få det bäst hos farmor och farfar. Kanske åka till stallet och rida. Rasta hundarna i skogen. Och hon vet att hon kommer få det super kul hos Mummi och Ukki då vi körde dit deras cyklar igår. Dessutom har Mummi och Ukki köpt en studsmatta också. Så de kan roa sig hur mycket som helst. Men oj vad hon vill kramas och vara nära. 

Nu har ju tjejerna en varsin telefon så jag antar att det kommer bli en hel del sms mellan oss. Och Ninja lär vilja ringa och säga god natt. Vilket är helt okej. 

I sommar gottgör vi barnen med att hitta på så mycket som möjligt under vår ledighet. Vi ska bara komma överens om vad vi ska göra. Men några resmål har vi planerat i alla fall.

Nu ska jag se till att tjejerna har packat allt de behöver också. Nog för att de får nyckel hem så de kan hämta grejer ifall de upptäcker att de saknar saker!

Antar att jag inte kommer uppdatera bloggen under resan. Tänkte först ta med mig datorn, men den får stanna hemma då jag är lite rädd om den trots allt. Men jag lär i alla fall uppdatera min Instastorie med förhoppningsvis härliga bilder. Så följ mig där om ni vill hänga med digitalt på resan: Mamafeelings 

Jag önskar er en god fortsättning på påsken och om ni är lediga under veckan så önskar jag er en skön ledighet!
Kram!
 
1 Bea:

skriven

Det ska nog gå bra ❤ Det gjorde det för mig och syrran, då vi var i flickornas ålder, när mamma och pappa åkte till Mallorca.
Lite ledsamt för alla parter vid avresa, men sen lekte vi och glömde av tiden.
Försök känna lugnet och njut 🤗
Kram

Svar: Vi har ju i alla fall kommit oss iväg och det har ju gått bra även om jag inte riktigt varit på topp. Det här med att vara utan barnen är svårt!Men har fått veta att de har det alldeles gott ❤️
Nu lite gott att dricka innan tidig nattning av mig själv och R 😉
Marie

Kommentera här: