New in

Efter mycket om och men så bestämde vi oss för att köpa nya cyklar till tjejerna. Så vi körde ut deras nuvarande cyklar till Rickards mormor och morfar då de skulle spendera tid hos dem när vi var i Spanien. Och så lovade vi tjejerna att de skulle få nya när vi kom hem.

Och eftersom Rickard var borta på utbildning hela veckan så fick det bli till helgen istället. Idag blev det äntligen dags. Tre stycken nya cyklar står nu här hemma till tjejerna. Vilja och Meja fick likadana, men olika lås, då vi ville ha samma modell, mountainbike, till båda men fanns enbart i en färg. Men det klagar absolut inte. Ninja fick en enkel modell men som hon är nöjd över den!
När Rickard väl fått ihop alla tre cyklar hemma i vardagsrummet så var det ju såklart spända tjejer som fick bege sig ut!

 
Dessutom passade vi på att hämta hem våra egna cyklar, som stått förvarade i garage under vintern, för att se över dem med luft och så vidare. Jag fick ny innerslang på mitt bakdäck. Sen var vi alla redo för att bege oss på årets första cykeltur. Hela familjen!

 
Rickard lyckades få en bild på oss tjejer cyklandes på rad på väg mot macken för att fylla på lite extra luft i tjejernas däck. Vi tog oss runt på en 2.67 km lång tur idag. Vädret är ju tyvärr inte det skönaste idag, grått och kyligt, så vi tog oss hem igen och hoppas på fint väder snart igen för att kunna ta med lite fika i en ryggsäck och besöka någon lekpark. 

Vem vet. Snart kanske vi cyklar till skolan och jobbet! Det vore ju skönt!
 
1 Vicki:

skriven

Cyklar är inget billigt kapitel. Ronja önskar sig också en ny så håller på att kolla runt lite.

Ha det gott,Vicki

Svar: Vi köpte "billiga" cyklar till tjejerna. 26" för 1495 kronor på Jula kommer de att cykla långt på. Några "värstingar" till cyklar behövs inte 😀
Marie

2 Viktoria:

skriven

Nope det får inte Ronja heller. De växer hela tiden så jag tycker det blir en extra utgift ändå fast det håller sig 1500-2000.

TACK för tipset om Jula där har vi inte tittat.

Trevlig helg, Vicki

Kommentera här: