Det går framåt i alla fall

Gårdagens besök hos läkaren i Västerås gav mig lite hopp om framtiden. En liten ljusning. Men sen om det bara är en chansning eller om det är diagnos, det får ju tiden utvisa. Än så länge så går jag bara runt och försöker greppa i varje halmstrå som finns utefter mig. Tänker att jag griper tag och hoppas på att den ska hålla mig på fötter. Hittills har jag tappat fotfästet och ramla några steg bakåt. Men samtidigt så går jag ju framåt till nästa halmstrå. Allt för att få må bra. Få veta anledningen. Jag ska komma dit. Snart.

 
Ett återbesök på tisdag hos läkaren för att lämna ett bindvävsprov (tror jag det hette). Det provet ska sen skickas till Uppsala innan läkaren kan få svar på det. Dessutom försöka dokumentera när mina leder är svullna, vilket de är väldigt sällan. Och ringa och boka en akuttid så fort mina besvär ligger högt i skov. Det är ju kanske nackdelen när man söker vård i en annan stad. Men vad ska man göra när vården i ens egna stad inte hjälper?

Det bästa med att åka till en annan stad är att man får unna sig något extra. Som igår blev det två koppar kaffe från Starbucks. En innan läkarbesöket för att minska min nervositet och en kopp efter lunchen. Dessutom fick jag ett par riktigt fina örhängen av Rickard i gåva (syns lite på bilden i alla fall), då jag varit duktig hos doktorn. Börjar nog bli skapligt dyrt för honom om mina läkarbesök ska bli oftare dessutom. 

Imorgon väntas läkarbesök i Stockholm hos min ortoped. Se vad hon har för tankar i och med att nervhastighetsutredningen inte visade några avvikelser i nerver eller muskler i underarmen. Dock fick jag en tokig tid; klockan 14.00. Men min syster är så snäll och tar med sig tjejerna hem från skolan när hon slutar imorgon, för det lär ju vara hopplöst att komma ut från centrala Stockholm runt 15.00-15.30 imorgon. Men jag hoppas vi kommer hem i skaplig tid. Vilja har hockeyträning, men ibland måste jag låta hälsan gå före. Hinner vi så hinner vi. 

Så jag fortsätter försöka greppa tag i halmstråna efter vägen så får vi se vart jag får fäste. Har gått in på min 12.te vecka som sjukskriven och blir inte bättre. Men vi fortsätter väl räkna veckorna här hemma ett tag till då!
 

Cyber Monday @ iDeal of Sweden

I och med att jag har en ny telefon. iPhone X i mina händer så saknar jag ju såklart skal. När jag hade iPhone 8 så passade ju alla skal från iPhone 7, och till den hade jag ganska många skal.

Nu var ju Rickards mamma så snäll och köpte ett skal till mig då jag inte hade något skydd alls. Men jag är ju lite ombytlig av mig och vill gärna anpassa mina mobilskal efter humör och/eller kläder. Så det var ganska passande att iDeal of Sweden (adlink) har 50% rabatt på alla sina produkter idag. Så jag passade på att köpa mig ett till skal och ett plåboksfodral till min nya telefon.

 
Floral Romance (adlink) fick det bli denna gång. Kanske passar den bättre till de ljusa sommardagarna men jag har ju sedan tidigare Antique Rose (adlink) som passar bra nu under hösten och vintern.

 
Även ett rosa Fashion Wallet (adlink) fick följa med hem. Lika så bäst när det är halva priset. Och på så vis ska jag nog lyckas skydda min telefon riktigt bra.

Så passa på att besöka iDeal of Sweden (adlink) och kika på deras utbud. Massor med fina mobilskal och som idag har 50% rabatt också! Jag längtar redan hem mina varor!

Och där med anser jag mig själv fyndat på Cyber Monday också! Vem vet.. Kanske blir det något mer under dagen! Har ni gjort något fynd?
 

Kalas på Zero One Six

Idag var det äntligen dags för Meja att ha sitt kalas för sina kompisar från skolan. Det blev lite sent i och emd både hockey och basket. Men äntligen fick hon sitt kalas för sina 7 närvarande vänner!Meja som är lite galnare än sina syskon passades det riktigt bra att ha kalas på Zero One Six. Åka kickbike i full fart nedför backar. Alltså vilket härlig gäng med barn som rörde sig i hela skate-parken (om man nu kallar den så inomhus). Grabbarna var så modiga och vissa riktigt duktiga. Några krockar och vurpor blev det såklart, men barnen var riktigt nöjda över kalaset idag. Det värmde i mitt hjärta!

 
Fika med vännerna och paketöppning efteråt. Det var två tjejer och fem killar som kom och Meja kände sig riktigt uppvaktad och väldigt tacksam!Vi bokade en uppvisning som vi lyckades boka Linus Lindberg Hansén till. En grym kille som dessutom jobbar på tjejernas skola och fritids. Det var ju lite extra kul eftersom alla gäster visste vem han var. Och han lyckades busa med Meja under uppvisningen (hon ligger fint på plats när han hoppar över henne) som hon tyckte var riktigt grym! Han är grym!

 
Strax innan lunch var vi hemma igen efter ett riktigt lyckat kompiskalas för Meja. Som jag är lycklig för hennes skull. Hon har verkligen riktigt fina vänner i skolan och det glädjer mig! 

Nu snörar vi om för kalas för Rickard som faktiskt fyller hela 33 år idag!