3 viktiga poäng och en puck rikare till samlingen

Tycker det är väldigt rogivande att åka bil med min maken när tjejerna sover i baksätet. Är så glad över att de finner sig så himla lätt i allt. Avslappnat och med bra musik (Bandit Rock funkar efter Strängnäs ungefär..)

 
Vi satt riktigt bra till på läktaren, skyddade bakom plexiglaset, då två matcher har slutat med puck över sarg och träffat publik. Hårt. Men vi satt bra. Puck över sarg blev det såklart och den var Ninja snabb som tusan att hämta. Hur länge samlar barn på puckar egentligen? För vi har ju ett antal här hemma nu..

 
Men så nöjd hon är över sin samling. Nöjd över sin hockey-hylla här hemma. Alla tjejer är nöjda över sina hyllor och ser fram emot årets avslutning och ytterligare en pokal till samlingen! 

 
Vi tog 3 viktiga poäng genom vinst med 4-1 mot Tumba. Det kändes så skönt att sätta sig i bilen efter att tjejerna stått utanför grabbarnas omklädningsrum och lyssnat när det körde sin vinnar-ramsa. Det var glädje! 

Idag är vi hockeylediga, på när som maken kanske åker och tränar med Tigers ikväll. Men det är senare och jag och tjejerna behöver inte tänka på hockey idag. Istället får vi ladda inför derbyt imorgon på hemmaplan då vårt lag tar emot Nyköpings Gripen. Tufft, men spännande!


Snart.. Snart är hockeysäsongen över! 
 

Pyssel i verkstan

Det bästa med mina kollegor på jobbet är att de är väldigt omtänksamma mot mig. Ger mig uppgifter som jag klarar av utan att vara till något större besvär för varken dem eller mig. Idag fick jag uppgiften att grundmåla lite ramar. För min kollega hade annat för sig denna morgon. Så jag kavlade upp ärmarna och började måla.

 

12 ramar grundmålade jag idag. Både fram och baksida hann jag med innan jag gick hem. Imorgon ska jag lägga första lagret med färg på dem också. Det tar sin lilla tid för mig att måla, men det blir bra ändå och jag är sysselsatt under min arbetstid. 

Idag åkte jag och kollegan dessutom iväg på ärenden. Handlade lite både åt det ena och det andra som vi pysslar med i verkstan. Så nog har jag varit sysslosatt idag allt. 

Jag åkte hem och hann lagom starta en tvättmaskin innan det var dags att möta upp min vän för en lunch. Idag unnade jag mig en kebabtallrik faktiskt. Har känt ett sug efter det ett tag nu. Valde dock en barnportion då jag inte äter en fullstor portion. Men det var skönt och behövligt att träffa henne en stund idag. 

Nu är jag hemma igen och varvar ner lite. Dricker en kopp kaffe och bara är.
Tjejerna ska hämtas klockan tre och bilen ska tankas upp. Det är hockeyonsdag och det är bortamatch mot Tumba. Vi åker när maken kommit hem från jobbet.

Men nu blir det ryggläge i soffan för en stund!
 

En sämre dag

Vet inte riktigt vad jag gjorde igår som gjorde att min tisdag startade med hemskt onda armar. Jag orkade knappt fixa håret på tjejerna imorse och de fick själva välja kläder för en gångs skull. Jag tog mina värktabletter och bäddade ner mig i sängen igen. Vid klockan 10 var jag skaplig i armarna och kunde i alla fall ta mig upp och bli människa. Har ringt vårdcentralen och ska bli uppringd strax efter klockan 16. Det är ju egentligen meningen att jag ska börja jobba heltid på måndag, men det lär jag nog inte klara av. Så får se vad läkaren har att säga.Istället passade jag på att sitta ute i solen på min baksida efter lunchen. Det var riktigt skönt och energigivande.
Har ni njutit av det härliga vädret? Hört att det blir sämre väder redan imorgon här hos oss.

Nu är jag dock helt slut igen och väntar på att mamma ska komma hit och laga middag. Vilja har basketträning så jag har bara hämtat hem Meja och Ninja. Maken hämtar Vilja i idrottshallen efter basketträningen och tar in henne till ishallen till hockeyträningen. Ninja vet dock att grabbarna har träning idag så risken att hon vill med är ju stor. Igår var hon ju besviken att det var frivillig träning och bara 3 stycken av spelarna dök upp. Hon vill ju träffa alla. 

Jag ska ta och fortsätta min vila. För det är det enda jag orkar med!