Semestertjej

Nu har jag gått på semester. Eller ja, det gjorde jag tidigare idag. Men fick ändå jobba över lite då vattningen av alla planteringar är ganska så viktiga. Men jag fick gå på semester idag och det behövdes.


(något sliten men lycklig på sätt och vis)

Sista timmen på jobbet ville jag bara bryta ihop när jag insåg att mina kollegor fick sluta den ordinarie tiden (12:50) idag och jag skulle inte riktigt få det. Men ja, man får inte allt här i världen.

Nu tänker jag som bara vila i 2 veckor med barnen. Får se vad vi hittar på. Vi har inga planer då deras stora resa till sommarstugan med deras pappa blir vecka 29. 

Tjejerna började ju därför sitt sommarlov nu. Nu har de sommarlov fram till vecka 34 då skolan början igen. Är tacksam att jag hade lite föräldrapenning kvar på Ninja att ta ut så de kunde bli lite långlediga. Dessutom slapp jag skola in Ninja på fritids innan skolan började, så vecka 34 har jag tagit föräldrapenning halva veckan för att kunna skola in henne då. Det känns riktigt bra faktiskt! Och tjejerna firar starten av sitt sommarlov med natt hos pappan. De kommer hem imorgoneftermiddag igen. Som jag längtar!

Men jag ska unna mig en middag ute med storasyster. Blev lite lagom spontat bestämt alldeles nyss!

Jag hoppas att ni får er en trevlig fredagskväll!
 

Att vakna innan klockan

Somnade strax innan 22 igårkväll. Jag var trött efter en arbetsdag i solen. Tror både armarna och ansiktet fick sig en dos av full sol igår. Det är ju i och för sig härligt att jobba ute när det är soligt, men idag är det grått och SMHI-appen säger att det ska regna här hemma mellan 06-07. Inte så mycket som tur är!

Jag vaknade innan klockan ringde. Vände på mig och upptäckte att minin hade smugit sig in till mig under natten. 


Även om det är riktigt mysigt att ha någon i sängen, så är det egentligen inte okej att hon kommer in till mig om nätterna. För både hon och jag ska ju vänja oss vid att sova ensamma. Men ja, någon natt här och där är ju helt okej. Hon sov vidare när jag klev upp.

Jag sitter och dricker mitt kaffe i det lugna här i vardagsrummet. Men det är snart dags att väcka mina små liv och göra oss redo för den nästsista arbetsdagen innan vi går på semester. 

Jag hoppas att ni får er en härlig torsdag. Jag ska göra så gott jag kan på jobbet idag. Mer än så gör jag inte!
 

De kommer alltid hem

Just nu känns det som om Jonas Blue's låt Mama går på repeat här hemma. Kanske bara för att refrängen är så himla slående mot min värld just nu.

Hey, mama, don't stress your mind
We coming home tonight
Hey, mama, we gonna be alright
Dry those eyes
We'll be back in the morning when the sun starts to rise
So mama, don't stress your mind
So mama, don't stress your mind

För det är just det som de gör. De kommer alltid hem. Även om det nu bara var att Rickard hämtade dem efter fritids/förskolan för att vara med dem på träningen. Så känns det ändå lite tomt på något vis. Att något saknas inom mig. För allt jag vill är ju att de kommer hem igen. Så jag känner mig stressad. Gråter faktiskt när jag är ensam utan dem, om jag inte sysselsätter mig med något. Jag är inte komplett utan dem.

 
Sista sommarträningen för tjejerna idag innan välförtjänt sommarlov från både skola/förskola och fritidsaktiviteter börjar. Sen ska vi bara lata oss och njuta av dagarna som de kommer. Isen är tillbaka vecka 33 då Vilja går ut på hockeyvecka. Men redan söndag vecka 32 (har jag för mig) hoppas de på att kunna ha open-ice för barnen att testa sin utrustning och så vidare. Får väl se hur mycket som är för litet då för tjejerna (ingen risk för Ninja dock.)

Imorgon får jag en eftermiddag med tjejerna innan de tar pappa-dygn mellan fredag och lördag. De kommer lagom hem efter maten på lördag sen. Så är i alla fall planen. 

Hur som. De kommer alltid hem ♥