Där hon vill vara

Vi tog oss till ishallen där Flickor B var redo att gå ut på isen. Tjejerna hälsade glatt på både lagkamraterna och på sina tränare. Sen satte sig Meja med en mamma på läktaren för att kika på matchen och Ninja och jag gick och köpte kaffe. Men som alltid har A-laget träning efter våran ordinarie träningstid så 5 tappra spelare gjorde sig klara för att gå ut på is. Ninja var först emot att gå ut och titta på dem, men sen skulle hon helt enkelt med och där blev vi ståendes en stund.


(För där dem är, vill hon vara)
 
Nu längtar hon tills imorgon då Meja och Vilja har tematräning. Då får hon minsann smyga runt i korridoren och spana in dem. Då de har träning efter tematräningen och Vilja och Meja ska ju duscha. Då kan hon titta på. Kanske även denna gång smyga upp i båset och sitta med några av spelarna. Bara för att prata lite..


(Som sist kanske..)
 
Hemma igen så landade vi i soffan hon och jag. Meja tog en tupplur i sin egna säng. Snart ska vi ta oss iväg för att veckohandla. Middag ska ju göras. Men först fixa lite med tvätten här hemma!
 
 

Jag blev inte ensam

Jag lämnade tjejerna klockan fyr ahos min syster igår. De skulle äta pizza och mysa med kvällsgott. Tjejerna var så glada när jag lämnade dem. Själv tog jag mig en runda på Tuna Park (igen fast ensam). Hittade dock ingenting, som vanligt. Eller så var jag inte riktigt på humör för det. Passade på att åka till Ica Maxi och handla lite kvällsgott till mig själv också eftersom jag skulle spendera kvällen i soffan med Netflix eller Viaplay. 

Klockan halv sju ringde min syster. Meja tempade feber och var väldigt hängig så jag fick göra mig i ordning och åka över och hämta hem dem igen. Linn hade gett Meja en alvedon så hon gick raka vägen in till Viljas säng och somnade. Klockan hade precis passerat sju. 

 
Jag och Ninja dukade fram mitt kvällsgott och tittade på Musse's Clubhus på Disney Junior istället. Men vid kvart i åtta frågade Ninja som vi skulle gå och sova. Hon gick dock och lade sig på makens plats strax efter åtta. 
Är ganska tacksam över att jag faktiskt inte hade några planer igår. Att jag hade fått ställa in. Men visst var det skönt att få hem tjejerna och lite sällskap i sängen under natten.


(trots att hon är liten så tar hon så mycket plats ♥)
 
Jag blev väckt kvart över sju av att Vilja ringde och sa god morgon. De skulle göra sig redo för att åka över till ishallen. Frukost hade de ätit tidigt och så. Hon lät glad och det kändes bra! Meja och Ninja låg i soffan och tittade på tv.

Här hemma sitter Meja och Ninja och ritar. Meja är feberfri men klagar på lite huvudvärk. Men glad ändå när de pratar om vad de ritar. Tyvärr var min alvedon slut hemma så vi ska strax äta frukost och ta oss iväg och handla lite. Kanske svänger vi förbi ishallen också där vårat Flickor B har poolspel med matchstart klockan 10. Kan ju titta en liten stund i alla fall och heja på vårt lag.

Men annars blir det nog en lugn dag här hemma. Veckohandla och fixa mat och matlådor tills imorgon. Maken och Vilja kommer hem ganska sent ikväll så vi tar dagen lite som den kommer. Det är molning här hemma idag, så något vidare uteväder är det inte heller för oss. Nu är dock morgonkaffet uppdrucket så nu ska vi äta frukost!
Hoppas ni läsare får er en bra söndag!
 

Hockeycup och en ensam mamma

Idag var det äntligen dags för Vilja att åka iväg på sin efterlängtade hockeycup i Linköping med Team 07. Som hon har längtat! Cupen spelas imorgon men det var samling tidigt imorgon så ta in på hotell var ganska så självklart för större delen av laget. Därav åkte hon och maken redan idag.

 
Ikväll nalkas middag med alla övernattande lagkompisar och deras familjer på en restaurang i Linköping. Vilken Team-känsla liksom!
Och ja, jag är lite avis på att jag inte är med. Men med två andra barn som inte ska spela och därför inte vill följa med. Så stannade jag hemma med dem. Detta blev ju trots allt redan bokat i december.

Men nu blev det ju så att jag och min syster bokade in att Meja och Ninja ska sova över hos henne och pojkarna i natt. För de blev ju ändå lite ledsna när de inte skulle få göra något. 
Så vi är precis hemkomna från Tuna Park då jag var tvungen att köpa ny pyjamas till Ninja, då hennes helt plötsligt blivit för små. Nu längtar de tills klockan blir 16 och jag kör hem dem till min syster.

Fast det innebär ju att jag blir ensam istället. Och jag och vara ensam är inte en av mina favoriter direkt. Att sova själv är det jobbgaste jag vet. Försökte få en kompis att komma in till stan (hon bor en bra bit utanför) för att äta lite middag och bara ha det trevligt. Men hon stod över. Så får väl se.. Jag lär förmodligen somna tidigt ikväll, vakna väldigt tidigt imorgon och sen bara vänta.. Vänta på att de två ska komma hem från sin moster och sen vänta in kvällen då maken och Vilja kommer hem. 
Får väl helt enkelt se vad denna ensamma mamma hittar på under sin ensamma tid.