När året slutar

Året är inte slut ännu. Ännu finns det några oskrivna timmar kvar av 2017. 
Tänkte om jag skulle ge mig på att skriva en årsresume om 2017. Är det något ni skulle vilja läsa?
Orden flödar ju i huvudet, men sen ska de ju komma ut i skrift också. Det är den svåra delen av allt. 

Men jag måste få dela med mig av en alldeles magisk bild. Den är magisk för mig.

 
Denna bild säger så mycket. Men mest så säger den familj. Och ordet familj är så viktigt för mig. Denna bild stärker mig innifrån och ut. Den fyller mig med stolthet och lycka!
Helt klart magi att ha alla tre tjejer så stolta och otroligt fina på samma bild. En idrottsbild som säger att alla har en chans till att kunna bli vad de vill. 

Idag blir det en dag med familjen. Både hans och min familj. Det är lycka ♥
 

När barnen har kul

Jag trodde för en kort stund innan vi gick på julledighet att det skulle vara ganska jobbigt att sysselsätta tre rastlösa tjejer, men jag lyckas nog ganska så bra att ha den riktigt nöjda när de går och lägger sig. 

Igår var en sån dag då de somnade med ett leende. Jag och mina systrar hade planerat in minigolf tillsammans. Så vid tio tog vi oss in till Muntellarenan och körde en runda. För Ninja och mig var det första gång vi spelade minigolf så det var ju spännande!

 
Vi delade upp oss så vi vuxna hade två barn var i grupp så gick det lite smidigare. Så tre grupper gick bana efter bana.

 
Jag hade Meja och Elias i min grupp. Anni fick Devin och Ninja och Linn hade Vilja och Lucas i sin grupp. 

 
Det som var mysigt var ju även att mamma kunde titta på sina barn och barnbarn medan vi spelade då hon jobbar precis i Muntellarenan. Så barnen fick visa upp vad de kunde och det njöt de av. 
Vilja och Meja har ju spelat lite med skolan när det varit friidrottsdag och det gick ganska bra för dem ändå. 

 
Det var ett glatt gäng med kusiner som sen åkte till McDonalds där mormorn bjöd på lunch innan hon var tvungen att åka tillbaka till jobbet. Och vi andra åkte hem till oss och tog oss en eftermiddagsfika och alla barnen kunde leka tillsammans. 

Så summan av dagen igår gjorde tjejerna riktigt nöjda och glada. Vi får väl se vad vi hittar på denna dag ger oss för äventyr! Önskar er en fin torsdag!!
 

Annandag jul, tid för familjen

Även om vi nu har spenderat de två senaste dagarna med att umgås med våra familjer. Vi har ju njutit av att vara bland våra nära och kära men så var det dags att tänka på sin egna lilla familj. Så idag åkte vi till Arboga och besökte deras badhus. Inte så jätte roligt badhus, men ett mindre badhus vilket gör det lättare för tjejerna att leka och simma runt. Idag var det dessutom inte alls så många besökare i badhuset så tjejerna kunde röra sig riktigt fritt omkring i vattnet.

 
I 3,5 timme badade vi. Vi bastade lite i deras ångbastu. Åt lite lättare lunch och verkligen njöt och hade roligt tillsammans. Skrattade, simmade, hoppade, magplaskade, åkte vattenrutchkana. Vi levde. Efter dusch och lite snabbshopping på DollarStore så hade vi helt plötsligt tre sovande tjejer i bilen på vägen hem. Vi stannade till och handlade hem lite smått och gott till kvällen då vi lovade tjejerna att spela monopol efter middagen. Tjejerna fick monopol av farmor och farfar i julklapp. Så de har ju tjatat sen de öppnade paketet i söndagskväll. 

 
Må bästa Heikkilä vinna. Ninja spelade med mig eftersom hon inte riktigt kunde spelet. Men så blev Vilja bankrutt och fick spela med Meja. Sen blev de bankrutta och jag vann tillslut över Rickard. Ganska stort dessutom. Men oj vad vi hade roligt. Och tjejerna fick ju dessutom tänka en hel del matte när de skulle betala sina hyror och så vidare. Så i lite drygt över två timmar lyckades vi hålla spelet igång.

 
En annan roligt spel som tjejerna fick var Air Hockey. Vilja och Meja har ju modellen stor på fritids, men ett litet bordsspel tyckte Rickard att tjejerna skulle ha. Jag antar dock att jag är den som hade mest roligt med det. Jag slog ut alla tre tjejer och såg ju till att Rickard även där åkte på storstryk. Oj vad roligt vi hade det!

Sen hamnade vi alla i soffan och tittade på tv. Sällskapsresan 2 visades på tv som vi fastnade för och skrattade lite här och där till filmen och tjejerna fick för sig att vilja åka skidor. "Det såg ju inte så jätte svårt ut" hälsningar hon som aldrig stått på skidor förut.

Nu är alla dock nedbäddade. Rickard ska jobba några timmar imorgon medan jag och tjejerna ska umgås med mina systrar och alla barnen. Det ser vi fram emot! Men först, lite sömn och hopp om sovmorgon imorgon då barnen tog en tupplur i bilen tidigare och gick och lade sig lite senare.