En gräsänkas dagbok del 5

Morgonkaffe när det smakar som bäst.
Meja och Vilja sitter i Viljas rum och tittar tv och Ninja gör mig sällskap här i köket.
Hon pärlar och jag tog fram datorn.


Maken kommer hem idag! Men innan dess har vi en del att fixa med.

Vilja ska på kalas i bowlinghallen klockan 10:45 för kompisen Majken. Där bjuds det på hamburgertallrik efter en serie med bowling. Vi köpte paket igår på Tuna Park, och ska göra i ordning en gratulationskort efter frukosten.

Och sen har ju vår alldeles egna Meja kalas i bowlinghallen för sina kompisar idag. 13:45 ska det bowlas en serie och sen bjuds det på pannkaksbuffe. Tyvärr har ju några kompisar lämnat återbud, men 4 klasskompisar kommer och så självklart Vilja och Ninja också. Men de blir 7 stycken i alla fall.

Men innan vi kan köra igång med massor kalasförberedelser för denna dag så måste vi äta frukost och sen gå hem till mamma/mormor och duscha.  Så det är väl lika så bäst att börja!

Ha en fin söndag kära ni!
 

En gräsänkas dagbok del 4

Helt klart våra bästa skapelser ♥

Jag och tjejerna tog oss ut till Sundbyholm för lite fotografering. Det var ju ett underbart väder, ja tills solen ville försvinna. Men vi var ju inte ensamma om att tycka det, så någon bra plats i bokskogen fick vi inte. Men vi fick till en bra plats vid en liten bro över en bäck.

Jag låter några av bilderna tala..

 

 

 


Tjejerna trivdes framför kameran. Ninja, sprallig som tusan, fick till några miner. Tjejerna valde själva hur de ville stå och göra på fotona. Så spontant för dem också.. Men tyvärr hann ju solen försvinna innan vi var klara och batteriet till kameran tog slut, och självklart låg ju det andra hemma på laddning. Typiskt sånt där spontant jag fick för mig. Men nu vill jag ju ut igen och ta mer fina bilder på barnen.

Så efter en timme åkte vi hem och värmde oss med varm choklad och toast. Nu är det soffläge och den stora skålen med lördagsgodis. Det blir en bra kväll.
 

En gräsänkas dagbok del 3

Ja, något direkt jätte bra sömn blev det faktiskt inte. Jag lyckades inte ens somna i sängen då Ninja helt plötsligt ville slita av sig täcket. Och det är inte det smidigaste när vi enbart har ett stort täcke och Meja vill ha på sig det. Då Ninja sov mellan oss. Det slutade i att jag gick upp och lade mig i Viljas säng istället. Hon har ju dock en väldigt mjuk säng. Så sömnen blev inte så jätte bra. Ninja lyckades sen leta reda på mig och kröp upp bredvid mig vid halv tre i natt. Ganska mysigt ändå. Maken ringde och väckte mig 07:20. Mindre mysigt!


Men nu är vi uppe. Tjejerna sitter här i köket med mig och pärlar. Ninja pärlar med sina självlysande pärlor. Lagom häftigt nu till haloween. Själv dricker jag en kopp kaffe och bloggar..

Vi har absolut inga planer för dagen. En sväng till Tuna Park för att köpa present till Viljas klasskompis. Vilja ska på kalas imorgon. Men annars blir det nog en lugn dag för oss tjejer. Jag ska njuta av min lediga helg. Jag var tvungen att ta semester denna helg eftersom maken inte är hemma och jag kan inte ha barnvakt stand-by hela helgen för att jobba på arenan. Så egentligen ska vi väl hitta på massa med saker i helgen eftersom jag har semester. Men vi får se.. Känns skönt med en lugn helg också!

Men nu börjar tjejerna fråga efter frukost, så det är dags att runda av här och duka fram frukost!
Ha en fin lördag kära läsare! Det ska jag ha i alla fall!