En solig tisdag

Som jag njuter av det härliga vädret just nu. Det ger liksom lite extra energi till kroppen!
Och energi är precis vad jag behöver just nu.

Förra veckan var faktiskt lite för tung för min del. Det där med att vara ute i skogen hela dagarna och köra röjsåg flera timmar.. Det är nog inte riktigt min grej när det spöregnar och lunchen får intas i skåpet på den lånade skåpbilen. Muttrade för mig själv att det säkert var ett brott mot arbetsmiljölagen.
Men hur som, när torsdagen rundades av i skogen så hade jag klarat körkortet för RARB. Röjsåg. Det kändes riktigt bra. Tvivlade många gånger på mig själv och hade sån god lust att bara lägga av.
Men även om min arbetsgivare erbjuder mig körkortet för motorsåg så tänker jag i alla fall artigt tacka nej. Skogshuggare har jag inga planer på att bli i alla fall!För att få energi kan man också shoppa har jag hört. Idag har jag shoppat massor. Tog lite kompledigt och for iväg och handlade diverse saker inför mitt kommande 30-årskalas. Om exakt 16 dagar blir jag 30. Den gyllne milstolpen här i mitt liv. Det ska ju självklart firas med både fika och fest. Fika med släkt och vänner på tidiga eftermiddagen i hyrd lokal, och sen lite festligheter på kvällen, hemma hos oss.
Så sakta men säkert bockar jag av en hel del inför mitt firande. Och det känns riktigt skönt!Vi rundar av denna dag och gör oss redo för en dag i morgon. Jag har tagit ut kompledigt då Meja ska till allergisköterskan och jag själv ska iväg till optikern för linstest. Blir så hattigt att behöva åka fram och tillbaka till jobbet sådär, lika så bäst att ta en ledig dag!


Får ju dessutom hämta hem mina tjejern redan klockan 15.00 imorgon. En timme gör mycket ♥
Hoppas ni får er en trevlig tisdagskväll. Själv ska jag fixa med tvätten och njuta av en kopp kaffe i soffan framför tv.n!
 

Lightbox

Jag har precis klickat hem en lightbox från Bluebox


Den kommer passa sig riktigt fin i vårt vardagsrum. Den är storlek som ett A4.
Får hoppas att ljuset blir så där lagom starkt. Tanken är ju att den ska lysa under natten, då jag föredrar att tjejerna har någon form av nattbelysning när de kliver ut från sitt sovrum.

Så i början av nästa vecka väntar jag leverans.
Att det dessutom gav återbäring på 24.94 kronor när jag klickade hem den via Refunder blev ju riktigt bra!
 

Frukost och teori

Börjar bli lite smått nervös inför morgondagens första utbildningsdag på RARB-körkortet.

Idag ringde MABI mig för att meddela att min bokade bil kommer klockan 15.00. Den skulle egentligen blivit levererad till Brogatan, men fick killen i telefonen att leverera den till kontoret istället. Så får mamma (enhetens assistent) ta emot bilen tills jag kommer lös och kan hämta upp den. Killen i telefonen ville även veta ifall jag var ensam att åka, då han hade tänkt sig en mindre transportbil. Så en Ford Transit får jag köra med fram och tillbaka till Västerås de kommande tre dagarna.

Idag är jag på arenan och har det ganska lugnt. Så jag passar på att läsa teori istället. Samtidigt som jag äter frukost dock. Men nu har skolan kommit hit så det har blivit lite livat. Passar på att ta en kort paus i läsandet. För det är ju inte sådär jätte intressant ändå. Inte när jag redan läst boken två gånger tidigare.


Men jag vill verkligen lyckas med detta. Och teori har alltid varit min svaga sida. Det praktiska är jag inte ett dugg nervös över. Men det är något med teorin. Men den ska självklart också funka utan problem!

Så när skolan sen kommit igång med sin idrott (som tack och lov är ute på gräsmattan) så kan jag fortsätta min läsning en stund!