En aktiv gårdag

Igår var jag aktiv kände jag. Tyckte jag gjorde hur mycket som helst, och det känner tyvärr kroppen av idag.

Tog mig igår till Västerås för att köpa nya skridskor till Ninja. Det blir matriell lycka för en 5åring på söndagmorgon, då hon får det i morgonpresent lagom tills vi ska åka till ishallen för hockeyträning. Skridskoskydd och benskyddstejp följde också med hem. Men tyvärr ingen suspensoar till Meja.

Så lagom när jag nästan var hemma så sa maken att jag skulle åka till Strängnäs och handla det istället. Så jag fick med mig lillesyster som sällskap. Och en suspensoar rikare när vi lämnade Strängnäs.

Väl hem igen och hämta hem barnen. Skala potatis och morötter. Hacka grönsaker. För att servera middag till familjen. Själv gjorde jag mig i ordning för en middag ute på stan med lillesyster.


Jag kom hem strax vid halv nio igårkväll. Trött, men så nöjd efter en lyckad dag.

Det får jag tyvärr sota för idag. Det var på snudden att jag inte ens orkade ta mig till förskolan och skolan med barnen. Åkte direkt hem och däckade i soffan under en filt framför Nyhetsmorgon. Men tyckte filten var för kall så jag flyttade in till sängen och där låg jag. I ungefär 3 timmar. Sov nån timme, sen råkade maken messa mig så jag vaknade. Annars hade jag sovit betydligt längre. Har varit uppe på benen i ungefär 1 timme nu. Tagit Alvedon i hopp om att den ska hjälpa lite. Orkar inte äta mer tabletter nu.

Är det såhär det ska vara? Aktiv en dag och sen sängliggandes dagen efter? Det lär inte funka i längden.
Imorgon är det första besöket hos sjukgymnasten, då han haft semester. Får hoppas att han kan få mig till rätta. För det här är inte alls roligt längre. Det har det inte varit överhuvudtaget i och för sig. Jag vill bli bra!

Men nu måste jag försöka bli människa. Barnen ska hämtas och snabbmakaroner och korv ska lagas till middag. Sen köra in dem till hockeyträningen där maken tar över och jag kan koppla av igen. Mer än så gör jag inte idag.
 

God morgon regniga måndag

Visst blir man lite deprimerad av det gråa vädret?! I alla fall jag. En värre blir det när man går hem igen efter lämning av barnen och sätter sig. Att vara ensam är inte min grej. Inte allt för långa stunder i alla fall.

Men jag har percis fått i mig lite frukost. Skulle egentligen åkt iväg och ätit frukost med en vän, men hon fick förhinder lagom till att vi skulle träffas, så det fick bli en frukost i min ensamhet istället.


Men rosorna jag fick av min kära maken i fredags livar upp stämningen lite grann här hemma må jag säga!

Tyvärr får jag ju även lyssna på tvättmaskinen och torktumlaren nu när frukostdejten blev inställd. Hade ju startat det för att slippa höra det. Fast om jag bäddar ner mig i soffan och sätter igång nån film på Netflix/Viaplay så hör jag ju den inte ändå.

Det är bara just nu det är så himla tyst! Det blir bättre, sen!
Ha en bra måndag kära ni!
 

Dags för tjejhockey

Idag klockan 09.00 drar säsongen för tjejhockey igång. Onsdagens träning var bara en uppvärmning (som tyvärr bara våra tjejer var med på) Men idag är det dags. Blir fika och information om säsongen efter träningen.


Alla tjejer är taggade och redo för en kall säsong. Jag är knappt redo. När jag dessutom vaknade lite snuvig. Men på med värmedress så ska jag nog överleva. I bästa fall får jag värma mig i caféterian med en kopp kaffe.

Efter träningen får tjejerna äta ett litet mellanmål då Vilja har en paus på 1 timme och 40 minuter innan hon går ut på is igen med sitt 07-lag. Vi kommer att lägga fokus på Flickor B på söndagar, men orkar Vilja så får hon självklart får delta i 07-lagets träning samma dag. Allt är helt upp till Vilja. Men som hon njuter ute på rinken.
När Vilja går ut på is igen så åker jag och de andra två tjejerna hem till värmen istället. Passar på att veckohandla och lite annat fix!

Så nu måste vi strax göra oss redo med frukost så vi kan åka om ett litet tag! Jag hoppas att ni får en härlig söndag.