Dove Oxygen & Moisture

Jag blev utvald till att testa Dove Oxygen & Moisture via Buzzador.
I denna kampanj ska jag tvätta håret med produkterna (shampoo och conditioner) i en månads tid för att se skillnad på mitt hår.

 
Första tvätten märkte jag ingen direkt skillnad, men nu efter flera tvättar så känns håret mer lättarbetat och gör lite mer som jag vill. Nu har jag bara använt det i strax över en vecka, men i och med alla gympass så har det blivit ganska många hårtvättar ändå.
Så detta har varit riktigt bra för mitt trötta, torra hår. Får väl se om min frisör märker någon skillnad när jag ska dit nästa gång!

Idag ska jag iväg på frukostdejt med tjejgänget, så de ska få äran att testa dessa produkter också!


Fortsättning av mitt testade av produkt fortsätter en stund till!

Smärtan får inte ta över

Igår stämplade jag 77 kuvert, men en ganska dålig stämpel. Vilket i sin tur resulterade i att min handled grät på jobbet. Men det fick inte ta över. En kopp kaffe och chefens Mousetrapper, kopplad till min dator, så kunde jag fortsätta jobba.

Så fort jag klev innanför dörren hemma åkte min handledskena på och den har suttit på hela natten. Försökte ta av den när jag skulle sova, men det gick inte.


Så nu sitter jag här och har lite smått ont i min handled och arbetar ändå.

Tyvärr så packade min rygg ihop när jag lämnade de två små på förskolan också. I ryggslutet. Det hugger som tusan. Hela tiden. Fick vända hem och hämta värktabletter för att sedan gå upp till jobbet.
Skulle väl kanske ha varit hemma, men vill inte lämna mina kollegor i sticket. Så här är jag nu ändå. Vila får jag göra ikväll.

Har dessutom min lilla praktikant en stund idag också. Hon ska sen praktisera eftermiddagen hos sin mormor. Är så otroligt tacksam för all hjälp vi får. Igår eftermiddag tog farfar först hand om Vilja och sen fick hon vara med farmor en kort stund. Det har betytt massor för oss.

Så nu ska vi komma på vilken lunch vi ska äta idag sen blir hon hämtat av sin pappa och levererad till sin mormor då jag måste iväg på utbildning i eftermiddag!

En praoelev på jobbet

Idag fick jag med mig en praoelev på jobbet.
Vilja är nämligen för snorig för att gå till skolan, men maken hade viktiga möten på förmiddagen och jag är den enda "ordinarie" personal på kontoret just nu, så jag kunde inte heller vabba.
Men hon är ju pigg i övrigt, så då kan hon lika bra sitta med här på jobbet en stund. Tills maken kommer loss från sina möten och kan hämta upp henne.

 
Minns själv när man var lite halvdålig och mamma jobbade på detta kontor. Då fick jag följa med och hjälpa till så gott jag kunde. Mest sitta och rita i och för sig, precis som Vilja gör nu. Men det var riktigt härligt att få vara med mamma på jobbet. Äta frukost och lunch med henne och kollegorna.

Frukost har Vilja fått äta här med oss, lunchen hoppas jag att maken kan lösa av. Även om jag nu tycker det är lite mysigt att få ha henne hos mig ändå!

Nu ska jag fortsätta med mitt här på jobbet.
Är i alla fall glad att det gick att lösa på detta viset för idag!