När allt tar slut

Så kan jag andas en kort stund!
Idag när klockan slår 16.00 så avslutas min jobbigaste vecka på länge. Då har jag arbetat 43 timmar.

 
Fast att jobba 43 timmar är ju inte alls farligt. Det handlar ju bara om någon timme utöver heltid. Men att flänga på 4 olika ställen. Det är det som tar krafterna ur mig. Men jag är så tacksam för att jag fått jobba och får jobba på dessa ställen. Även om det ena vikariatet tog slut igår och uppdraget för Barn och Utbildning förhoppningsvis tar slut på måndag.

Men det ska helt klart bli skönt med lite ledig tid en stund framöver!

Nu sitter jag och kastar i mig min havregrynsgröt. Måste snart gå ut till bilen och skrapa rutorna. Klockan 09.00 stämplar jag in i receptionen i stadshuset för att arbeta till klockan 12.00 för att sen ta bilen ut till Torshälla medborgarkontor för att jobba 13.00 till 16.00

Jag hoppas att ni får er en härlig fredag! Det tänker i alla fall jag ha!

Jobb och jobb hela dagen lång

Har precis fått i mig min havregrynsgröt. C-vitaminen är snart uppdrucken och det börjar bli dags att röra sig mot dagens första arbetsplats. Barn och Utbildningsförvaltningen.
Där jobbar jag idag mellan 09 och 12. Intervjuer ska skrivas rent och skickas iväg på korrektur. Påminna de som inte svarat.

Sen blir det en snabbis till gymmet. Tanitavägning står på dagens agenda.

Är lagom nervös faktiskt. Men ser detta som en chans till att bara bli bättre. För det är ju det som är meningen. 4 veckor från och med igår. Eller ja, lagom från och med igår. Från och med måndag nästa vecka så går jag förhoppningsvis all in.

Efter det blir det raka vägen till Medborgarkontoret i Torshälla för att arbeta mellan 13.30 och 17.00.
En kort middagsrast på 30 minuter för att sedan köra det sista kvällspasset för denna gång på Bonsai, 17.30-21.30.

Chefen och min ena kollega såg över mina timmar igår och jag överskrider timmarna för morgondagen. Så chefen gav mig ledigt i morgonkväll. Så då arbetar jag endast till klockan 16.00! Det är jag så otroligt tacksam för!
Vilja blev så glad att hon började gråta när jag talade om det för henne imorse. Att det faktiskt förmodligen är jag som får hämta dem på fritids och förskolan i morgon strax efter klockan 16.00! DEN LYCKAN!

Nu måste jag borsta tänderna och kila ner till bilen!
Jag hoppas att ni får er en härlig tordag! Det är snart helg!

Matlådor, jobb och träning

Idag är en riktigt effektiv dag.
Har redan lyckats skriva i ordning en intervju som jag fått på mejlen. Har fått en till som också måste skrivas rent, vilket får ske efter lunchen.

Matlådor till denna dag har jag också  lyckats få ihop (under tiden jag skrev intervjun). 
Kyckling med bulgur och broccoli blir både lunch och middag för min del idag.
Kesoplättar blir till mellanmål och fluff blir tills kvällsmålet!

 
Har dessutom bokat in en gyminstruktör på Actic Kungsgatan klockan 13.00. Sen hem och fortsätta jobba för att sedan hämta tjejerna ca 15.00 för att köra ut dem till Mummi och Ukki innan jag ska vara tillbaka till kvällsjobbet!

Men jag känner ändå ett lugn. Det kommer gå hur bra som helst!
Nu måste jag fortsätta eftersom jag ändå har ångan uppe!