Kalas på gång

Nu börjar det bli dags att fixa inför Mejas kalas. Nog för att det är en månad kvar, men inbjudningar ska ut och det ska hinnas svaras och så ska allt köpas, bakas och fixas. Så det är lika så bäst att vara ute i god tid.

Idag innan frukosten började jag och Meja prata om vilka hon vill bjuda. För det är ju hennes kalas.

 
Kusinerna är ju ganska så självklara. När denna bild togs så hade jag inte hunnit skriva din kusin Devin, men han är ju självklar han också!
Sen har Meja rabblat upp många kompisar. Faktiskt mer än vad Vilja rabblade upp. Så totalt 27 barn, med Meja själv och hennes systrar. Det är i och för sig bara 3 mer än Vilja. Men ändå.
Sen är det ju inte säkert att alla kan komma heller. Men de blir bjuda i alla fall!

Nu längtar hon kan jag lova. Så jag måste väl iväg till Panduro och köpa papper så jag kan fixa med inbjudningskorten och så.

God morgon tisdag!

Här hemma blev jag väckt tidigt. Inte utav barnen, men av maken som gjort kaffe och ville ha sällskap vid frukostbordet.
Han har påbörjat en "kickstart" med jobbet med kost och träning, så det är en del att tänka på för hans del i 8 veckor framöver. Jag försöker stötta honom så gott jag bara kan. Och det får jag göra genom att hjälpa till att fixa matlådor till jobbet!

Meja och Ninja kom upp tidigt också idag. Kvart över sex kom de upp och nu sitter de och leker med pärlorna. Vilja satte sig precis och tittade på Barnkanalen.

Idag är det förskolan och skola/fritids för tjejerna idag mellan 8-15. Själv ska jag vara iväg mellan 10-14, fast jag hellre hade velat ligga kvar i sängen och kurerat mig. Har mina aningar om att jag började "träna" för tidigt och att min förkylning inte var över, så nu kom den tillbaka med en väldans kraft. Men bara att bita ihop. Jag får ju vara ledig på torsdag, och alla barn är på förskola och skola mellan 8-12.15! Då kan jag vila upp mig!
Så det blir tyvärr ingen veckans utmaning för mig denna vecka. Men jag sparar det till nästa vecka, då plankan 3x60 sekunder ska göras varje dag i 7 dagar!

Nu ska jag packa Viljas väska. Hon fick mjölk över tröjan igår så hon blev tvungen att byta. Så fylla på med nya ombyteskläder till väskan och så stoppa ner frukten. Äppelbitar! Igår hade hon med sig vindruvor, då var det två kompisar som inte hade med sig frukt, så Vilja bjöd med sig och var jätte stolt över sig själv! Underbara tjej!

Hoppas att ni får en trevlig tisdag idag kära läsare! Vi hörs!

Ledig förmiddag med de små

Vi har haft oss en trevlig förmiddag. Jag, Meja och Ninja.
Det blev spontanfika hos Carro, då jag var tvungen att hämta jackor till Ninja, som hon fått av Devin. Carro rensar för fullt där hemma just nu, och då passar det Ninja perfekt!
Vi blev tråkigt nog kortvariga där idag.

Svängde förbi mammas jobb och skrev ut massa papper. Dock har det kommit mer papper som ska skrivas ut, men tar det sen! Tjejerna gillar att vara på mormors jobb och hälsa på!

En snabb visit till Netto och Willys blev det också, innan vi nu är hemma igen.
Tjejerna leker med sina pärlor och Ninja önskar vi kan köpa mer stora pärlor. För de börjar ta slut! Får väl se vad vi kan få fram!


Snart ska vi hämta hem våran Vilja. Vi har ju saknat henne idag! Sen får vi se vad eftermiddagen ger oss. Det är ju i alla fall Öppna verksamheten ikväll, som vi inte missar!

Men ibland är det nog skönt för tjejerna att vara lite separerade. De behöver inte sitta ihop hela tiden!