En gräsänkas dagbok del 6

Vi är glada men saknar pappan i hemmet.
Tur att tiden som gräsänka snart är slut för denna gång och att det dröjer tills nästa gång. I alla fall för några månader.

 
Tog in tjejerna ganska tidigt idag. Alla tre har varit riktigt trotsiga på alla sina egna vis. Det blev film och godis i soffan. Fast för tjejernas del blev det ju mest lek och godiskastning på varandra. Men jag gillade Askungen i vilket fall som helst. Efter flera tillsägelser om att de ska lugna ner sig så fick de hoppa i badet. För att de inte skulle somna i soffan. Badet varade dock bara i 10 minuter, och jag har fått en insjö i mitt badrum. Men jag orkar faktiskt inte ta tag i det just nu. Ninja blev riktigt arg för att hon var tvungen att gå upp så hon skrek sig till sömns i sin säng. Vilja och Meja somnade ganska fort de också. Redan klockan 18.30. Jag som tycker det är för tidigt att gå och lägga sig innan 19.

Vet inte vad som har flugit i dem idag, men det kanske saknar sin pappa och tar ut allt på mig. Jag vet inte. Men snart är pappan hemma och då hoppas jag att de är lite lugnare!

Själv dök jag ner i soffan. Polisskolan 4 på tv. Min favorit filmserie när jag var liten. Så det är alltid lika kul att se filmerna med jämna mellanrum.
Fast filmen tog slut ganska fort. Så nötade jag flera, flera liv på Farm Heros också. Klarade i och för sig ganska många banor under den tiden också.
Nu är jag dock trött. Så jag ska bädda ner mig i sängen som är tom eftersom Ninja fick för sig att äntligen somna i sin egna säng. Men jag funderar på att lyfta över henne till mig. För det där med stor tom säng är ju verkligen ingenting för mig.

 


Men jag känner mig ändå elak. Vi som kämpar med att hon ska somna och sova hela natten i sin säng. Men funderar nog på ett undantag.. För denna natt! För i morgonkväll får jag äntligen krypa ner i sängen med min make ♥

En gräsänkas dagbok del 5

Barnen är hemma.
Fast de är ju ute, så de är ju inte riktigt hemma. Men det är skönt att ha dem hemma igen!

 
Vilja och Meja har varit ute nästan hela tiden. De kom in för att vi skulle gå ner till affären och handla lunch, de åt sin lunch. Vilja städade sitt rum lite snabbt och sen gick de ut igen. Nu följde Ninja med ut också. Dock är hon övertrött, men nu är det alldeles för sent för henne att ta en tupplur. Då lär hon aldrig somna ikväll sen!

Till kvällen har vi bunkrat upp med dricka, popcorn och godis. Sen blir det film. Prinsessfilmer som tjejerna säger. Så antingen blir det Askungen, Skönheten & Odjuret eller Trassel, eller så blir det fler, beroende på hur dags vi kryper ner i soffan i eftermiddag sen!

Är i alla fall lycklig över att barnen är hemma! Nu väntar vi på att maken ska komma tillbaka från deras tur så kan han ringa FaceTime med barnen också! Som de saknar honom ♥

En gräsänkas dagbok del 4

Att vara helt själv. Kommer aldrig att bli min grej. 

Jag lämnade av tjejerna hos farmor klockan tre igår. Jag sprang hem och kastade mig in i duschen och åkte sen och hämtade upp Malin. Vi for till Ica Maxi för att handla lite till kvällen. 
Väl hemma igen bytte jag om och gjorde mig redo. Hann dessutom ta ett varv med dammsugaren också, vilket var välbehövligt efter all lek som barnen hade för sig..

Först kom Madde. Då beställde vi mat via Onlinepizza. Medan vi väntade kom Linda också. Vi åt och drack gott och skrattade ganska så mycket. Åt både det ena och det andra. 
Madde gick hem vid tio, då hon skulle upp och jobba idag. Typiskt mig att alltid pricka den helg då hon jobbar, det gjorde jag sist också. Linda och Malin var kvar till elva då deras skjuts kom. Tack så jätte mycket för att ni kom och gjorde mig sällskap igår tjejer! Det betydde väldigt mycket för mig!
Själv stupade jag i säng. Men att sova själv är inte min grej och kommer nog aldrig att bli det heller, eftersom jag inte är van att vara själv.

Blev en liten sovmorgon ändå. Men att bli påmind om tjejerna så fort jag tittar på mobilen är inte roligt. För jag saknar ju dem riktigt mycket.

 
Maken ringde med FaceTime så honom fick jag se. Nu känner jag av hur mycket jag faktiskt saknar honom också. Fast det är en upplevelse att vara ifrån varandra också. Och välbehövligt med för den delen. Blir lite som ett avbrott i vardagen. 


Nu är jag uppe. Dricker en kopp kaffe medan jag väntar på att äggen ska koka färdigt. Sen blir den en god frukost i min ensamhet. Längtar efter tjejerna, men de kommer hem om nån timme eller två ♥