Ett hem i kaos, men sen blir det bra

Idag har vi full kaos här hemma. Men det blir bra tillslut. Intalar jag mig i alla fall =)

Vilja och Meja delar återigen rum. Våningsängen fick flytta upp från förrådet och in i Ninjas gamla rum. Där bor de nu. Ninja fick flytta tillbaka till Mejas rum, där hon en gång började bo när vi flyttade hit. Jag och maken flyttade in i Viljas rum. Ska bli skönt att äntligen ha ett sovrum igen faktiskt.
Det har funkat bra att ha sängen i vardagsrummet, men är jag trött och Rickard har vänner över så känns det bra dumt att gå och lägga sig så "öppet" så att säga. Nu kan jag återigen stänga in mig innan vänner har gått hem! 

Men hörnan i vardagsrummet får bli kvar. Vardagsrummet blir så stort annars. Så en läshörna har jag skaffat mig istället. Nu bara möblerad provisoriskt med hjälp av mammas möbler.

 
Men när vi hittar något som passar oss så får hon tillbaka dem och vi kan få till vårt hörn!
Behöver dock snarast till IKEA för inköp av diverse småplock till alla rum här hemma känns det som. Sen ska jag ta mig en dejt med Mr Grey igen. Då försvinner jag ju i ett par dagar! Lika så bäst att ha allt klart då!

Hur som så fortsätter vi här hemma i kaoset en stund till innan allt är färdigt! Men nu ser tjejerna fram emot att få sova. Speciellt Vilja och Meja!

Ni får fler bilder när vårt hemma börjar bli mer i ordning! 

Semesterdag nummer 1

Nu har vi semester. Maken har gått på för 5 veckor, medan jag själv börjar med en veckas semester, kör två arbetsdagar nästa vecka och sen har jag 2 fulla veckor innan jag får en veckas semester med familjen igen. Så vi får göra det bästa av situationen. 

Idag har vi inga direkta planer. Vi ska följa med min mormor så hon får lämna tillbaka sina gamla lägenhetsnycklar och så behövde hon handla lite som vi hjälper till att bär hem åt henne. 
Vädret är inte det bästa idag.. Blir förmodligen en innedag för familjen, då denna mamma inte har de bästa regnkläderna i klädkammaren!

Så vi får helt enkelt se vad dagen ger oss. Dags att ladda batterierna till både systemkameran och filmkameran!

Trevligheter igår gav mig huvudvärk idag

Kvällen igår hos Fredde och Jennifer var verkligen lyckad! Hade så trevligt med Jennifer och Carro och så alla pojkar! Länge sen jag skrattade så mycket tror jag!

Huvudvärk idag blev ett faktum. Men det gör inget.
Jag har ändå lyckats flyttstädat mormors lägenhet tillsammans med min svägerska på förmiddagen. 
Fick i mig en stor sallad innan maken tog med mig och tjejerna till Tuna Park för inköp av nya tights och tröjor till barnen. De blev så nöjda så!

Blev avläppta hemma och maken tog mamma och min bror med sig och åkte och handla. Tacos på kvällens meny! Som jag längtar efter mat just nu!
Barnen var ute en stund, men tyckte de var lite otrevliga mot kompisarna på gården så då fick de gå in. Vi har besök av brorson Max här hemma. Fast tjejerna är inne på varsitt rum och städar.. Lite nya planer här hemma som vi kanske ska ta och slå slag i saken! Maken har ju trots allt gått på semester!!

 
Jag ligger i soffan och bloggar. Datorn är nämligen inkopplad i tv.n och jag orkar inte ta loss den just nu! Ganska skönt att ligga i soffan och skriva också! 
Men nu ska jag bege mig ur soffan och göra i ordning i köket så vi kan laga mat när gänger kommer hem med alla varor!